Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Υποστήριξη διαρκείας από την INTERAMERICAN στα Παιδικά Χωριά SOS

Η πρωτοβουλία της επίσκεψης ανθρώπων της INTERAMERICAN με πολλά δώρα για τα παιδιά του Παιδικού Χωριού SOSστη Βάρη, κατά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, σηματοδότησε τη συμπλήρωση δώδεκα ετών συνεχούς υποστήριξης του έργου των Παιδικών Χωριών SOSαπό την εταιρεία. Η σχέση δέσμευσης της εταιρείας με τον κοινωφελή οργανισμό υποστηρίζεται από το 2018 και με μνημόνιο συνεργασίας, το οποίο αφορά ειδικότερα  στον Ξενώνα Βρεφών των Παιδικών Χωριών SOS που λειτουργεί στο Μαρούσι.

Συγκεκριμένα για τον Ξενώνα Βρεφών SOS, κατά τη χρονιά που πέρασε, η Anytime της INTERAMERICAN-η πρώτη directασφάλιση στην Ελλάδα- Anytimeπραγματοποίησε μια ψηφιακή καμπάνια στα socialmedia για να ξεναγήσει στον χώρο του Ξενώνα το ευρύτερο κοινό των πελατών και ακολούθων της και να ενημερώσει για το έργο το οποίο επιτελείται, στο πλαίσιο της οργανωμένης προσπάθειας να εξασφαλιστεί φροντίδα και μια ομαλή συνέχεια με προοπτική στη ζωή των παιδιών που περιθάλπονται. Η εν λόγω πρωτοβουλία συμπληρώθηκε από σημαντική οικονομική συνδρομή της Anytime για τους σκοπούς αυτού του προγράμματος, το οποίο στοχεύει στην αποκατάσταση και θεραπεία βρεφών και παιδιών μέχρι 5 ετών που έχουν υποστεί κακοποίηση ή σοβαρή παραμέληση ή έχουν εγκαταλειφθεί σε μαιευτήρια.

Κατά τη μακρά σχέση της με τον οργανισμό, η INTERAMERICANέχει διευρύνει την παρεχόμενη οικονομική υποστήριξη και με ασφαλιστικές παροχές για περιουσιακά στοιχεία και εκδηλώσεις, καθώς και με παροχή εκπαίδευσης πρώτων βοηθειών για τις ΜητέρεςSOS. Επισημαίνεται ότι πέρα από το Παιδικό Χωριό SOSστη Βάρη και τον Ξενώνα Βρεφών , λειτουργούν Παιδικά Χωριά SOSστο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης, τη Θράκη και την Κρήτη και ακόμη, εννέα Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας και πέντε Κέντρα Μαθησιακής και Παιδαγωγικής Υποστήριξης.

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή