Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ζευγάρι εγκλωβίστηκε στα ορεινά των Τρικάλων (φωτό – βίντεο)

Δείτε όλη την επιχείρηση απεγκλωβισμού – Δεν υπήρχε σήμανση και το GPS έδειχνε …ανοιχτό τον δρόμο

Μια καθόλου ευχάριστη περιπέτεια έζησε ένα νεαρό ζευγάρι μέσα στα άγρια μεσάνυχτα, όταν το αυτοκίνητό τους κόλλησε μετά τη διασταύρωση της Κρανιάς. Ο Στέλιος και η Μαριαλένα πήγαιναν για Συράκο όταν μπήκαν στον κατεστραμμένο δρόμο αφού δεν υπήρχε καμία σήμανση ενώ το GPS τους έδειχνε ανοιχτό τον δρόμο.

Η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε ωστόσο τον απεγκλωβισμό τους τον ανέλαβαν οι εναπομείναντες στην περιοχή συμπολίτες μας Γιώργος Μπαρμπαρούσης και Γιώργος Νταμάτης, που έφτασαν στο σημείο και μετά από επίπονες και επίμονες προσπάθειες κατάφεραν να ξεκολλήσουν το ΙΧ του νεαρού ζευγαριού.

Από τα θετικά της υπόθεσης, όπως καταγράφει το ρεπορτάζ του Trikalanews.gr η φιλοξενία των παιδιών από τους διασώστες τους, φημισμένη εξάλλου σε πάρα πολλούς συντοπίτες μας.

Αμέσως μετά επέστρεψαν Τρίκαλα για να συνεχίσουν το ταξίδι τους από άλλο δρόμο…

Τα προβλήματα με το οδικό δίκτυο παραμένουν στα ορεινά της περιοχής ενώ καλό θα είναι να υπάρξει παρέμβαση τόσο για τα στοιχεία που μεταδίδουν οι ψηφιακοί χάρτες όσον αφορά την κατάσταση του δικτύου και φυσικά, να σηματοδοτηθούν κατάλληλα οι δρόμοι ώστε να αποφεύγονται αντίστοιχα περιστατικά.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή