Ζητείται έγκριση πρόσληψης 16 ατόμων

Αίτημα της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Τρικκαίων

Ένα από τα θέματα που θα απασχολήσουν την προσεχή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικάλων, είναι και η πρόσληψη 16 ατόμων ως έκτακτου προσωπικού για το 2018   με κάλυψη της δαπάνης υπό τη μορφή αντιτίμου και λοιπών αντικαταβολών.

Το αίτημα, φέρνει στην συνεδρίαση η Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Τρικκαίων για την κάλυψη 14 θέσεων στην Διεύθυνση Παιδείας και Πολιτισμού με προσλήψεις προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας έως 9  μηνών, ωρομίσθιας απασχόλησης για τη διδασκαλία μαθημάτων μουσικής στο Δημοτικό Ωδείο Τρικάλων και συγκεκριμένα 5 ΠΕ Μουσικών, 8 ΤΕ Μουσικών και 1 ΔΕ Μουσικών.

Επίσης ζητούνται 2 θέσεις ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας με προσλήψεις προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας έως 8 μηνών, πλήρους απασχόλησης για την κάλυψη εποχιακών ή άλλων περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών καθαριότητας των αθλητικών εγκαταστάσεων και τομέων Πολιτισμού.

Ταυτόχρονα, η Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών βεβαιώνει την ύπαρξη των αντίστοιχων πιστώσεων για την καθεμία από τις παραπάνω κατηγορίες προσωπικού.Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2023 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή