Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Το μεγαλύτερο πρόβλημα των Τρικάλων (και) την περίοδο των εορτών

Παραμένει χωρίς επίλυση το μεγαλύτερο πρόβλημα στην μετακίνηση των Τρικαλινών.
Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr «μάχη» δόθηκε σήμερα στα Τρίκαλα για μια θέση στάθμευσης.
Οι ντόπιοι που ξέρουν τα …κατατόπια από νωρίς «φουλάρανε» τον χώρο του «Φρουρίου» καθώς μετά το «Φρούριο» και προς το κέντρο της πόλης η μοναδική πιθανότητα εξεύρεσης χώρου στάθμευσης ήταν κοντά στην …ΣΜΥ και μέχρι να φτάσεις εκεί απαιτούνταν …υπομονή και …γερά νεύρα.
Το κλασικό πλέον πρόβλημα κάθε Δευτέρας επιδεινώθηκε καθώς υπάρχει αύξηση κυκλοφοριακού φορτίου με επιστροφές …φοιτητών και σπουδαστών στην γενέτειρα τους κάτι που είναι εμφανές σε στέκια νεαρόκοσμου.
Η Δημοτική Αρχή Τρικάλων «γκρινιάζει» ότι υπάρχουν θέσεις στάθμευσης (με αντίτιμο) στο πάρκινγκ της πλατείας Δικαστηρίων, χωρίς ποτέ όμως να δίνει στην δημοσιότητα τα «δελτία κίνησης» για να πείσει επί αυτού,  ενώ φαίνεται (ευτυχώς) έχει εγκαταλείψει μάλλον τα …μεγαλεπήβολα σχέδια να μετατρέψει τον κοινόχρηστο χώρο της πλατείας ΄Οθωνος-Απόλλωνος και Γαριβάλδη σε …πάρκινγκ.
Ταυτόχρονα αναμένονται και ποιο εντατικοί έλεγχοι για παράνομο παρκάρισμα σε θέσεις στάθμευσης τουριστικών λεωφορείων στις οδούς Βασιλείου Τσιτσάνη, ΄Οθωνος και Ιακωβάκη λόγω «Μύλου των Ξωτικών».
Τα (χωρίς αντίτιμο) πάρκινγκ επί της πλατείας ΔΕΗ και επί του πρώην στρατοπέδου «Παπαστάθη», καλούνται να δώσουν και πάλι λύση στην αυξημένη ζήτηση εύρεσης χώρου στάθμευσης.

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή