1€ για τα τέλη κυκλοφορίας

1€ για όσους δεν πλήρωσαν ή δεν έχουν και δεν μπορούν να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας 2020. Είναι χιλιάδες οι Τρικαλινοί που δεν μπόρεσαν να τα πληρώσουν για τα οχήματά τους (επιβατικά, φορτηγά, μηχανάκια κ.λπ.). Δεν είχαν, δεν πλήρωσαν. Όλοι αυτοί μπορούν να έρθουν στην Εφορία Τρικάλων (1ος όροφος) την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου, ώρα 10 π.μ. και να μπουν στη διαδικασία του 1 ΕΥΡΩ. Ο αγώνας είναι μαζικός, αφού γίνεται από κοινού με χιλιάδες άλλους Έλληνες από διάφορες πόλεις, επίμονος και δικαστικός (ανακοπές κ.λπ.) μέχρι την τελική δικαίωση, για την οποία ευελπιστούμε.

  Τα τέλη κυκλοφορίας που προεισπράττει και απειλεί με διπλασιασμό τους, αν δεν πληρώσεις, και χωρίς τα χρήματα να πηγαίνουν στους δρόμους, η αντιλαϊκή και αμερικανόδουλη κυβέρνηση Μητσοτάκη, είναι παράνομα, αυθαίρετα και αντισυνταγματικά. Δεν έχουμε δεν πληρώνουμε! Αγωνιζόμαστε να καταργηθούν και να δικαιωθούμε.

ΌΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ! Ο ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑ! ΜΑΖΙ ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗ ΒΑΡΒΑΡΗ ΔΗΘΕΝ «ΜΕΤΑΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ» ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ! ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ! 

ΜΕΤΩΠΟ ΛΑΟΥ-

ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή