Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Ανακοίνωση της Λαϊκής Ενότητας για τα εγκαίνια ΟΚΑΝΑ

«Εγκαινιάστε», «εγκαινιάστε»…στο τέλος κάποιον θα εξαπατήσετε 

Διαβάζουμε σήμερα σχετικό δελτίο τύπου στον τοπικό ηλεκτρονικό τύπο:

«Νέα μονοπάτια δημιουργούνται στην πόλη των Τρικάλων για τους εξαρτημένους, καθώς σήμερα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της νέας πτέρυγας ΟΚΑΝΑ στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων. Συγκεκριμένα την τελετή ευλόγησε ο Σεβασμιότατος  Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος, ενώ ξεχώρισε η παρουσία του Ευρωβουλευτή- Αντιπροέδρου του Ευρωκοινοβουλίου κ. Παπαδημούλη Δημήτρη, ο οποίος τόνισε τη σημασία της δημιουργίας αυτής της πτέρυγας, σε μια εποχή που πλέον η χώρα έχει περάσει στην κανονικότητα. Ικανοποιημένος για την δημιουργία της πτέρυγας αυτής δήλωσε και ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων κ. Δημήτρης Παρθένης, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στα εγκαίνια το παρών έδωσαν και Τρικαλινοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο Χρήστος Σιμορέλης, ο Σάκης Παπαδόπουλος και η Παναγιώτα Δριτσέλη.»

Ανατρέχουμε στην πρόσφατη μνήμη μας , όταν πριν ένα περίπου χρόνο διαβάζαμε επίσης στον τοπικό τύπο τα εξής: 

«Χθες το πρωί (Παρασκευή 11-5-2018) στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της  Ολοκληρωμένης Μονάδας Θεραπείας Εξάρτησης ΟΚΑΝΑ, όπου πλέον πολλοί Τρικαλινοί χρήστες-εξαρτημένοι από ναρκωτικές ουσίες και όχι μόνο, θα βρουν διέξοδο στο χρόνιο πρόβλημά τους που βασανίζει τους ίδιους και τις οικογένειές τους.»

Είναι άραγε τόσο  σημαντικά τα επιτεύγματα της κυβέρνησης Τσίπρα και λοιπών κυβερνητικών ακροδεξιών δυνάμεων που ξεχνάνε ότι «εγκαινίασαν» τους φρεσκοβαμμένους τοίχους ενός μικρού κτιρίου στο χώρο του παλιού νοσοκομείου και το επιχειρούν μέσα σε ένα έτος και δεύτερη φορά . 

Τελικά ο πάτος για την ηθική κάποιων αργεί να φθάσει.

Τρίκαλα 8 Απριλίου 2019
Το Γραφείο Τύπου της ΛΑ.Ε. Τρικάλων

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή