Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Βράβευση του Στέφανου Νταλάση

Η βράβευσή του Στέφανου Νταλάση από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου με Τιμητικό Δίπλωμα ως πρωτεύσαντα και αριστούχο απόφοιτο του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Θεατρικές Σπουδές, Σκηνοθεσία –Υποκριτική, πραγματοποιήθηκε στην Τελετή Αποφοίτησης του ΑΠΚΥ στο Hilton Park Nicosia της Κύπρου. Την Τελετή χαιρέτησαν Πρόεδρος της Κυπριακής Βουλής Δημήτρης Συλλούρης, ο υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Κώστας Χαμπιαούρης, ο οποίος ανέγνωσε τον χαιρετισμό του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη, ο Πρόεδρος του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου κ. Χαράλαμπος Προύντζος και ο Πρύτανης, Καθηγητής Σωκράτης Κάτσικας.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν οι καθηγητές του Πανεπιστημίου, απόφοιτων των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων, καθώς συγγενείς και φίλοι των αποφοίτων. 

Το ενδιαφέρον Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα  Θεατρικές Σπουδές του ΑΠΚΥ συνδυάζει και συνδέει την επιστημονική γνώση με την καλλιτεχνική δημιουργία.  Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος του Μεταπτυχιακού Προγράμματος είναι ο Καθηγητής Βάϊος Λιαπής και Καθηγήτρια Υποκριτική και Σκηνοθεσίας η Αύρα Σιδηροπούλου.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή