Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Φως στην υπόθεση δολοφονίας άστεγου στο Θησείο

Τον έσφαξε για… να «λυθούν τα μάγια»!    

Φως έριξε στην υπόθεση της δολοφονίας ενός  άστεγου που έγινε προχθές το πρωί στην οδό Ερμού, πλησίον του σταθμού ΗΣΑΠ στο Θησείο, μετά από έρευνα, το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

   Ο άτυχος πιθανώς Βρετανός άστεγος, του οποίου τα στοιχεία δεν έχουν ακόμη ταυτοποιηθεί, εντοπίστηκε νεκρός, θανάσιμα τραυματισμένος από αιχμηρό αντικείμενο σε εσοχή εγκαταλελειμμένου κτιρίου, το οποίο χρησιμοποιούσε ως προσωρινό κατάλυμα.

   Δράστης της όλης υπόθεσης είναι ένας 32χρονος Αλγερινός ο οποίος επίσης διέμενε σε προσωρινά καταλύματα και ο οποίος συνελήφθη την αμέσως επόμενη ημέρα στο Μοναστηράκι και ομολόγησε την πράξη του λέγοντας στους αστυνομικούς οι οποίοι έμειναν έκπληκτοι, ότι τον σκότωσε όχι για… κάποια διαφορά που είχαν μεταξύ τους αλλά γιατί έπρεπε να… «λυθούν τα μάγια που του είχαν κάνει».

   Σημειώνεται ότι το θύμα υπέστη τραύματα από μαχαίρι με δύναμη και με ιδιαίτερο μένος, στο λαιμό κάτω από το αυτί, στον μηρό και στην πλάτη.

   Σε βάρος του 31χρονου, σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για ανθρωποκτονία με πρόθεση και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για να ταυτοποιηθούν πλήρως τα στοιχεία του θύματος.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή