Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αγανάκτηση για τη μη λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου

Τι λένε σε ανακοίνωση τους οι άνθρωποι της Ακαδημίας Χιονοδρομίας

Την αγανάκτηση τους εκφράζουν οι εκπρόσωποι της Ακαδημίας Χιονοδρομίας όχι μόνο για τη λειτουργία των λιφτ στο Χιονοδρομικό Κέντρο αλλά και για το γεγονός ότι επίσημη ενημέρωση δεν έχουν λάβει από τη δημοτική αρχή.

Το θέμα όπως ανέδειξε το Trikalanews.gr απασχολεί έντονα τους κλάδους που σχετίζονται με τα χιονοδρομικά αθλήματα αφού ο χειμώνας βρίσκεται στο ζενίθ του και με καιρικές συνθήκες που παραμένει άγνωστο πόσο θα ευνοούν τα συγκεκριμένα σπορ.

Ακολουθεί το κείμενο της ανακοίνωσης :

Δυστυχώς, όπως φαίνεται, καθώς δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από τον Δήμο Πύλης, το Χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου πιθανόν δεν θα τεθεί σε λειτουργία την  φετινή σεζόν.

Για τον λόγο αυτό η Ακαδημία Χιονοδρομίας του Συλλόγου μας είναι αναγκασμένη να προγραμματίσει τις προπονήσεις σε άλλα χιονοδρομικά κέντρα.

Τέλος ο Σύλλογός μας (Σ.Ο.Χ.Τ.) ο οποίος έχει συμβάλλει όσο κανένας άλλος σύλλογος στην δημιουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου Περτουλίου εκφράζει την λύπη του για την έκβαση αυτή των πραγμάτων και την ελπίδα πως όποια προβλήματα θα επιλυθούν σύντομα.

Ο Σύλλογός μας ήταν και θα είναι πάντα διαθέσιμος, όπως απαρχής λειτουργίας του Χιονοδρομικού Κέντρου Περτουλίου να συμβάλλει ως αρωγός και πάντα εθελοντικά σε οτιδήποτε αφορά το Χιονοδρομικό μας Κέντρο.

Διαβάστε επίσης:

Εκτός λειτουργίας το Χιονοδρομικό στο Περτούλι – Τι λέει η Ακαδημία Χιονοδρομίας

Trikala News
Author: Trikala News

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή