Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Η Ένωση Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα, έκοψε η Ένωση Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος, την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου στο Επιμελητήριο Μαγνησίας.
Σε ζεστό κι ευχάριστο κλίμα, οι λειτουργοί γραφείων κηδειών αντάλλαξαν ευχές για τη νέα χρονιά και συζήτησαν θέματα που αφορούν τον κλάδο.

Την εκδήλωση, τίμησαν με την παρουσία τους, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Τέλης Μπασδάνης και τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Βασίλης Καραλής και Παύλος Πάνος.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος Νίκος Αγγελέτος, ευχήθηκε στους συναδέλφους λειτουργούς, Καλή Χρονιά με υγεία, αγάπη, πίστη κι ελπίδα.

Αναφέρθηκε στις διεκδικήσεις της Ένωσης Λειτουργών, όπως είναι το ενιαίο νομοθετικό πλαίσιο αλλά και οι Σχολές Επαγγελμάτων Κηδείας, επισημαίνοντας ότι «πλέον, εκεί που ήμασταν στην απαξίωση, οι συνθήκες έχουν αλλάξει προς το καλύτερο για τον κλάδο μας. Θα αγωνιστούμε μέχρι τελευταίας ρανίδας, για τον κλάδο μας, παρά την απαξίωση που βιώνουμε από την Πολιτεία. Δουλεύουμε και για την επόμενη γενιά. Θέλουμε κοντά μας τους νέους συναδέλφους. Με συνεργασία μπορούμε να καταφέρουμε πολλά συνάδελφοι».

Ο κ. Αγγελέτος, αναφέρθηκε και στη συνεργασία με το Κολέγιο CDA Πάφου, όπου τα μαθήματα για το πρώτο εξάμηνο ξεκινάνε τον Φεβρουάριο.

Τέλος, ευχήθηκε καλή επιτυχία, σε όσους συναδέλφους λειτουργούς θα συμμετέχουν στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές. «Ως ενεργοί πολίτες, αφουγκραζόμαστε τις ανησυχίες των συμπολιτών μας και διεκδικούμε πιο ενεργό ρόλο μέσα από τα θεσμικά όργανα της κάθε τοπικής κοινωνίας», επεσήμανε μεταξύ άλλων.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Τέλης Μπασδάνης, ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους και δήλωσε ότι σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, το Επιμελητήριο Μαγνησίας, στηρίζει όλους τους επαγγελματίες. 

Ευχές για Καλή Χρονιά, εξέφρασαν και οι Αντιπρόεδροι – μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Λειτουργών, Θωμάς Κωνσταντέλος, Σάββας Μαυρογένης και Γιώργος Εμερτζιάδης.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή