Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αίθριο αποκτά το ισόγειο του κτιρίου της Π.Ε. Τρικάλων

Δείτε την εξέλιξη του έργου και πώς διαμορφώνεται το αίθριο του κτιρίου

Βήμα βήμα ώστε να διευκολύνεται και η λειτουργία των υπηρεσιών τις καθημερινές στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων αλλά και στα καταστήματα που λειτουργούν στο ισόγειο προχωρά η αναδιαμόρφωση – ανακαίνιση του διοικητηρίου στην καρδιά της πόλης.

Ένα κτίριο που ανα καιρούς έχει προκαλέσει συζητήσεις, με τις προτάσεις πολλές φορές να μιλούν ακόμη και για κατεδάφιση.

Ο λόγος βέβαια δεν είναι άλλος από την «πληγή» που άφησε η απόφαση που λήφθηκε δεκαετίες πριν να ανεγερθεί στη θέση της παλιάς αγοράς των Τρικάλων η οποία βέβαια αποτελούσε ένα κόσμημα για την πόλη από αρχιτεκτονικής άποψης.

Ο χρόνος όμως δεν γυρίζει πίσω, οπότε στόχος πλέον είναι να βελτιωθεί το διοικητήριο και να παραδοθεί με τις καλύτερες δυνατότητες στους πολίτες.

Όπως καταγράφει το Trikalanews.gr, οι εργασίες αυτή τη στιγμή βρίσκονται στη διαμόρφωση του αίθριου, με την οροφή του ισογείου στο σημείο αυτό να αφαιρείται και να αποκαλύπτεται μια εσωτερική αυλή.

Σίγουρα μένουν ακόμη να γίνουν πολλά, ωστόσο οι μέχρι τώρα εργασίες δείχνουν ότι το νέο που έρχεται θα προσδώσει κάτι επιπλέον και σίγουρα θα ανανεώσει σημαντικά τη χρήση και την αισθητική του κτιρίου.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή