Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Κουβέντα να γίνεται…

Το ότι οι κυβερνώντες μας “ψοφούν” για κουβέντα είναι τοις πάσι γνωστόν. Χειροπιαστά αποτελέσματα είναι το μέγα πρόβλημα και μέχρι στιγμής τα πράγματα επιβεβαιώνουν τον κανόνα ότι οι κυβερνώντες του ΣΥΡΙΖΑ έχουν να επιδείξουν μηδαμινά στον τομέα αυτόν.

Αφορμή για το παραπάνω σχόλιό μας στάθηκε η συνάντηση που είχαν οι Τρικαλινοί Βουλευτές κ.κ. Χρήστος Σιμορέλης και Σάκης Παπαδόπουλος με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Αλέξη Χαρίτση όπου συζήτησαν (σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσαν) ζητήματα που αφορούν το Νομό Τρικάλων.

Οι Βουλευτές ζήτησαν και έλαβαν αναλυτική ενημέρωση για τα θέματα χρηματοδότησης αναγκαίων έργων στο Νομό. Επίσης οι Βουλευτές συζήτησαν με τον Υπουργό για τα φραγμάτα Νεοχωρίτη και Πύλης, για το θέμα του δάσους Μαλακασίου, ενημέρωσαν τον Υπουργό για το ζήτημα του οικισμού Φλαμουλάκι και μερικά άλλα… περί Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Έχει σημασία το τι απάντησε ο Υπουργός, γιατί σύμφωνα με το ίδιο δελτίο τύπου διαβάζουμε επί λέξει:

«Ο Υπουργός τόνισε πως η ενίσχυση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι πολιτική επιλογή της κυβέρνησης και γίνεται στοχευμένα, εκεί που υπάρχουν πραγματικές ανάγκες. Ο κ. Χαρίτσης κατανόησε το σύνολο το προβλημάτων και εξέφρασε την πρόθεση του να διερευνήσει τρόπους επίλυσης μέσω θεσμικών και χρηματοδοτικών εργαλείων του Υπουργείου. Ακόμη δεσμεύτηκε για θετικές εξελίξεις το επόμενο διάστημα που αφορούν χρηματοδότηση έργων του Νομού μέσω του «ΦιλόΔημου». Όλοι συμφώνησαν για επόμενη συνάντηση εργασίας σε σύντομο διάστημα.»

Μηδέν και πάλι εις το πηλίκο και το μόνο αποτέλεσμα της συνάντησης ήταν ότι θα τα… ξανακουβεντιάσουν!

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή