Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας από τον Διγενή για το “μαϊμού” πέναλτι στην Κέρκυρα

Γκρινιάζει… και με το δίκιο του ο Διγενής Νεοχωρίου. Η τρικαλινή ομάδα έπεσε θύμα ενός απίστευτου διαιτητικού λάθους στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Πετριτή στην Κέρκυρα το οποίο και τις στοίχησε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Πιο συγκεκριμένα, λίγο πριν το τέλος, ο διαιτητής Τζόβας από την Ήπειρο, ανακάλυψε πέναλτι το οποίο και μετέτραψαν σε γκολ οι γηπεδούχοι. Αναλυτικά η διαμαρτυρία των ερυθρόλευκων αναφέρει:

“Ο A.O ΔΙΓΕΝΗΣ βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση, για πρώτη φορά φέτος, να προβεί σε επίσημη ανακοίνωση για τη διαιτησία. Η απόφασή μας αυτή οφείλεται στη συμπεριφορά του διαιτητή Τζόβα Λεωνίδα της ΕΠΣ Ηπείρου, στο παιχνίδι με τον Αστέρα Πετριτής στην Κέρκυρα την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023.

Ο εν λόγω διαιτητής σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, σφύριζε εχθρικά προς την ομάδα μας, με αποκορύφωμα τη φάση του πέναλτι που σφύριξε εναντίον μας στο 80’ λεπτό της αναμέτρησης. Σε μια ανύποπτη φάση, όπου ο επιθετικός του Αστέρα Πετριτή μπαίνει στην περιοχή , ολοκληρώνει την προσπάθειά του με σουτ και αποκρούει ο τερματοφύλακάς μας, ο διαιτητής γυρίζει τη φάση πίσω και δίνει την εσχάτη των ποινών τιμωρώντας με κόκκινη κάρτα τον αμυντικό μας. Εκείνη τη στιγμή κανείς από τους παρευρισκόμενους στο γήπεδο δεν κατάλαβε τί έγινε. Ο μόνος που είδε το πέναλτι στο γήπεδο ήταν ο διαιτητής, του οποίου εφεύρεση ήταν.

Δυστυχώς ο κύριος αυτός δεν σεβάστηκε τον ιδρώτα των ποδοσφαιριστών μας, τον αγώνα της διοίκησης για να μπορέσει η ομάδα να ταξιδέψει στην Κέρκυρα και το ευ αγωνίζεσθε μεταξύ των ομάδων. Ευτυχώς υπάρχει το βίντεο του αγώνα για επιβεβαίωση των ανωτέρω.

Ελπίζουμε ο παρατηρητής του αγώνα να κατέγραψε τα διαιτητικά λάθη και όσοι διαιτητές οριστούν στους επόμενους αγώνες, να πράξουν το καθήκον τους και να μη στερήσουν από την ομάδα μας άλλους βαθμούς.

Α.Ο Νεοχωρίου Ο ΔΙΓΕΝΗΣ”

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή