Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Aναβάλλεται η 34η ΠΑΣ (αγώνας αναρρίχησης βράχου)

Μετά τις καταστροφικές πλημμύρες στην περιοχή της κεντρικής Ελλάδας, δεν μπορούμε παρά να συμπάσχουμε με τον ανθρώπινο πόνο που προκάλεσαν αυτές.
Μετά τον ολέθριο αφανισμό μεγάλου ποσοστού των δασών μας αυτό το καλοκαίρι, οι πλημμύρες ήταν η επιτομή της ανθρώπινης δυστυχίας αφού ευθύνονται και για την απώλεια ανθρωπίνων ζωών, περιουσιών, καταστροφών πόλεων, χωριών και σημαντικά μεγάλου ποσοστού του έφορου Θεσσαλικού κάμπου μετατρέποντάς τον σε λίμνη θανάτου.
Συμμεριζόμενοι αυτό τον όλεθρο αναβάλουμε τον προγραμματισμένο αγώνα αναρρίχησης βράχου για τις 28/10/23 και την 34η Πανελλήνια Αναρριχητική Συνάντηση (θα ανακοινωθεί αργότερα τυχόν νέα ημερομηνία πραγματοποίησής της) καθώς, στα Μετέωρα, βρισκόμενα στην «καρδιά» της Ελλάδας και σε απόσταση αναπνοής από την εξελισσόμενη τραγωδία, δεν θα συμβάλουμε να γίνουν αυτή την δύσκολη περίοδο τόπος αναρριχητικής γιορτής αλλά πένθους και προσευχής για τους συνανθρώπους μας.
Κανονικά θα πραγματοποιηθεί το Σεμινάριο επιμόρφωσης των εκπαιδευτών και το Συνέδριο/Γ.Σ της Βαλκανικής Ένωσης Ορειβασίας (BMU).
trikalanews.gr
Author: trikalanews.gr

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή