Μαγνησία

Ανησύχησε φίλη της που δεν απαντούσε στο τηλέφωνο και την βρήκε απαγχονισμένη

Σοκ στη Μαγνησία με την αυτοκτονία της 18χρονης

16 May 2023
Ανησύχησε φίλη της που δεν απαντούσε στο τηλέφωνο και την βρήκε απαγχονισμένη

Συγκλονισμένη είναι όλη η τοπική κοινωνία, απ΄το τραγικό τέλος στη ζωή της που έδωσε χθες το απόγευμα, ενώ βρισκόταν στο σπίτι της στα Κανάλια, μια 18χρονη κοπέλα, βυθίζοντας στο πένθος τους δικούς της ανθρώπους, τους συγγενείς, αλλά και όλη την τοπική κοινωνία.

Η νεαρή βρέθηκε από φίλη της απαγχονισμένη με σχοινί, μετά την είσοδο του σπιτιού της.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, η κοπέλα που είχε χάσει πριν χρόνια τον πατέρα της, πριν την πράξη της, φέρεται να κατανάλωσε, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί επίσημα, άγνωστο αριθμό χαπιών!

Χθες, λίγο πριν τις επτά το απόγευμα, την εντόπισε η φίλη της που ανησύχησε γιατί δεν απαντούσε στις τηλεφωνικές κλήσεις, ενώ αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ ενημερώθηκε και η Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 18χρονη μόλις πριν λίγες ημέρες είχε συμμετάσχει και σε μια κοινωνική εκδήλωση, ήταν ευδιάθετη και τίποτα δεν προμήνυε το τραγικό γεγονός.

Την προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Ρήγα Φεραίου.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews



Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα..