Αθλητικα

Παραμένουν Τρίκαλα οι τερματοφύλακες Βουτσελάς και Λαζαρίνας

Δύο Τρικαλινοί τερματοφύλακες, ο Νίκος Βουτσελάς και ο Ορέστης Λαζαρίνας, συνεχίζουν και τη νέα σεζόν στον ΑΟ Τρίκαλα.

28 Jul 2025
Παραμένουν Τρίκαλα οι τερματοφύλακες Βουτσελάς και Λαζαρίνας

Αίσιο τέλος- όπως αναμενόταν- είχε η υπόθεση των δύο Τρικαλινών τερματοφυλάκων Νίκου Βουτσελά και Ορέστη Λαζαρίνα.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του ΑΟ Τρίκαλα η οποία περιέχει λέξεις του ενός… δακτύλου, θα συνεχίσουν στην ομάδα και όσο και αν περνάει… λιτά η ανακοίνωση έχει υψίστη σημασία αφού πρόκειται για Τρικαλινά παιδιά (να μην ξεχνιόμαστε) και ικανά έχοντας το μέλλον στα χέρια τους.

Η ανακοίνωση «Η διοίκηση του ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Νίκο Βουτσελά  και Ορέστη  Λαζαρίνα»

Πάνος Γιδόπουλος

Προώθ.: Αθλητικό ΑΟΤ Βουτσελάς

Pressroom
Author: Pressroom



Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα..