Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​O A.O. Τρίκαλα την υπεροχή και ο Αρης το …γκολ

Χωρίς βαθμό στο πρωτάθλημα παραμένει ο Α.Ο. Τρίκαλα 

Μπροστά σε περίπου 5.000 θεατές που βρέθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων, ο Α.Ο. Τρίκαλα, υποδέχθηκε τον Άρη Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.

Οι φιλοξενούμενοι έχοντας παρά την απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων από την Θεσσαλονίκη προς τα Τρίκαλα, την συμπαράσταση περίπου 150 οπαδών τους και παρά την τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα από την ΕΤ-3.

Υπό εξαιρετικές καιρικές συνθήκες για την εποχή, το παιχνίδι ξεκίνησε με την ομάδα του Α.Ο. Τρίκαλα να απειλεί μόλις στο 2ο λεπτό με το σουτ του Μίλιεβιτς μέσα από την περιοχή που έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ και την ομάδα των Τρικάλων να είναι αυτή που στο 41 σε παρόμοια φάση να μην μπορεί να σκοράρει αφού στο σουτ του Τσιάρα έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ από την εστία των φιλοξενουμένων.

Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου, οι φιλοξενούμ,ενοι απείλησαν αλλά το σουτ κατέληξε άουτ και ο Α.Ο. Τρίκαλα συνεχιζε να έχει την εδαφική υπεροχή στον αγώνα αλλά να μη μπορεί να ολοκληρώσει τελική προσπάθεια ώσπου στο 90΄με σουτ νικήθηκε ο Αποστολίδης και οι φιλοξενούμενοι «απέδρασαν» με το τρίποντο.

ΑΟ Τρίκαλα: Αποστολίδης, Βέρτζος, Κοτσώνης, Πάνος, Γκόλιας, Τόμιτς (62΄Ντίνας), Ανδρεόπουλος, Τσιάρας (91΄Ζγκούρι), Μίλιεβιτς (71΄ Μπουντόπουλος), Τσίπρας, Καπός. 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή