Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Οξυμένα τα πνεύματα έξω από την Πολυτεχνική του ΑΠΘ

   Οξυμένα τα πνεύματα έξω από την Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης καθώς φοιτητές που έχουν μπλοκάρει την είσοδο της Σχολής, δεν επέτρεψαν να περάσει το προεδρείο του Συνδέσμου Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών 1967-1974 (ΣΦΕΑ), με αποτέλεσμα να ανέβουν οι τόνοι. Υπήρξαν σπρωξίματα και διενέξεις μεταξύ των φοιτητών και των μελών του Συνδέσμου.

   Όπως τονίζουν χαρακτηριστικά οι φοιτητές δεν θα επιτρέψουν την είσοδο σε κανέναν που υποστηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ και γενικότερα την πολιτική των μνημονίων, καθώς και την κατάθεση στεφάνων τόσο από το κυβερνών κόμμα όσο και από το ΠΑΣΟΚ.

   Επιπλέον, δεν κατέστη δυνατή και η είσοδος του προέδρου του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, Παναγιώτη Τσαραμπουλίδη και του δημάρχου Νεάπολης – Συκεών, Σίμο Δανιηλίδη αφού αποτράπηκε από τους φοιτητές.

   Τελικά όμως τόσο ο πρόεδρος του ΕΚΘ όσο και ο δήμαρχος Νεάπολης – Συκεών, κατάφεραν να περάσουν με το ζόρι.

   Ωστόσο συνάντησαν νέο "μπλόκο" μπροστά από το μνημείο της Πολυτεχνικής και η ένταση συνεχίστηκε μπροστά στο μνημείο, με τους Παναγιώτη Τσαραμπουλίδη και Σίμο Δανιηλίδη, να καταθέτουν ότι είχε απομείνει από τα στεφάνια τους.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή