Απάντηση Νότη Μαριά στη λασπολογία της Εύας Καϊλή

Απαντώντας στη λασπολογία της Εύας Καϊλή στην εκπομπή του Αιμίλιου Λιάτσου θα ήθελα να της επισημάνω ότι ενός κακού μύρια έπονται. Η κα Καϊλή αντί να κάνει την αυτοκριτική της που έλαμψε δια της απουσίας της από την επίμαχη ψηφοφορία για τη διοργάνωση συζήτησης στην Ευρωβουλή για την αναγνώριση της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου με κατηγορεί για δήθεν πατριδοκαπηλία. Είναι άραγε πατριδοκαπηλία η αναγνώριση της γενοκτονίας των Ποντίων αδελφών μας; Επιπλέον αφού δήθεν είχε ετοιμάσει κοινό ψήφισμα για το ζήτημα αυτό γιατί δεν το είχε καταθέσει μέχρι την Δευτέρα 15/4 στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο προκειμένου να συζητηθεί αυτή την εβδομάδα στην τελευταία συνεδρίαση για την παρούσα θητεία της Ευρωβουλής;

Επίσης αν ήταν παρούσα και ψήφιζε την πρότασή μου πράγματι θα είχε ευκαιρία να καταθέσει το ψήφισμα που ισχυρίζεται αφού άλλωστε εγώ ζήτησα να τεθεί σε ονομαστική ψηφοφορία αίτημα για συζήτηση και έκδοση ψηφίσματος για την γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου. Σε περίπτωση δε που γινόταν δεκτή η πρότασή μου τότε κάθε πολιτική ομάδα θα κατέθετε το ψήφισμά της και ως είθισται στο τέλος θα καταλήγαμε σε κοινό ψήφισμα. Επομένως μέσα από τη διαδικασία που ξεκίνησα μπορούσε να ψηφιστεί και το δικό της υποτιθέμενο ψήφισμα το οποίο υποτίθεται θα κατέθετε στην Ευρωβουλή,  πότε άραγε;

Την ενημερώνω δε για να μην διασπείρει fake news ότι δεν κατέθεσα κανένα δικό μου ψήφισμα. Αυτό θα γινόταν μόνο μετά την υιοθέτηση της πρότασής μου στην επίμαχη ψηφοφορία από την οποία ήταν απούσα.

Ας απαντήσει λοιπόν για την ταμπακέρα. Γιατί άραγε έλαμψε δια της απουσίας της από την επίμαχη ψηφοφορία;  Η πρωτοβουλία μου για συζήτηση  του θέματος είχε γνωστοποιηθεί από τις 3/4 και το σχετικό αίτημα υποβλήθηκε αρμοδίως από την Πολιτική μου Ομάδα το ECR και στηρίχθηκε μόνο από την Ευρωπαϊκή Αριστερά (Gue).

Επιπλέον με κατηγορεί ότι είπα δήθεν ένα τεράστιο ψέμα εις βάρος της για τις γερμανικές αποζημιώσεις. Τότε γιατί έκανε αγωγή στον κ. Καμμένο και όχι σε μένα; Τέλος τα περί αγωγής στον κ. Καμμένο δεν με αφορούν. Άλλωστε από τον Οκτώβριο του 2014 δεν έχω καμία σχέση με τους ΑΝΕΛ και αυτό το γνωρίζει.

Ποιος λοιπόν διαδίδει fake news;

Αυτά τα ολίγα για τα fake news τύπου Καϊλή.
 
Νότης ΜαριάςΑφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2023 trikalanews.gr from TNT MEDIA GROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή