Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Παρουσιάστηκε το νέο βιβλίο του Μένιου Σακελλαρόπουλου στην Καλαμπάκα

Το 15ο βιβλίο του καταξιωμένου δημοσιογράφου και συγγραφέα υποδέχτηκε θερμά το κοινό της Καλαμπάκας που παραβρέθηκε στην παρουσίαση του, το βράδυ της Παρασκευής, όπως και τον ίδιο συγχαίροντας τον για το έργο και την πορεία του.

Μιλώντας για το βιβλίο ο Κώστας Φαμίσης έκανε λόγο για ένα σημαντικό έργο που πραγματεύεται την περίοδο της κρίσης στην Ελλάδα και τις επιπτώσεις της στην κοινωνία τονίζοντας ότι ο Μένιος Σακελλαρόπουλος με το αισθητήριο του ρεπόρτερ καταγράφει αυτό που συμβαίνει σε επιχειρήσεις, εργαζόμενους και οικογένειες που ξαφνικά χάνουν τα πάντα και πασχίζουν για την επιβίωση.

Η αφήγηση, η καταγραφή και η πραγματική διάσταση των γεγονότων καθηλώνουν και συγκινούν τον αναγνώστη όπως υπογράμμισε ο Καλαμπακιώτης Πανεπιστημιακός και επιχειρηματίας δίνοντας την πραγματικότητα προς κάθε κατεύθυνση για αυτό που συμβαίνει στον τόπο και καταλήγει με ένα αισιόδοξο μήνυμα για το μέλλον που μπορεί να είναι καλύτερο αν παλέψουμε για να το κατακτήσουμε και να κερδίσουμε το στοίχημα της ζωής.

Από την πλευρά του ο Μένιος Σακελλαρόπουλος αφού ευχαρίστησε για την υποδοχή και την φιλοξενία είπε πως νοιώθει υπερήφανος και ευλογημένος γιατί κρατάει το 15ο βιβλίο του και το παρουσιάζει όχι ως αποκύημα φαντασίας αλλά ως αποτέλεσμα καταγραφής γεγονότων πραγματικών που παρακολούθησε τα χρόνια της κρίσης και των δεινών που αυτή επέφερε.

Κατέληξε δε λέγοντας ότι όσα και να συμβούν σε τούτη τη ζωή δεν χάνεται ο άνθρωπος εφόσον δεν χάσει την πίστη, τα όνειρα και την αισιοδοξία διατηρώντας την αξιοπρέπεια του.

Ακολούθησε διάλογος με το κοινό και υπέγραψε αντίτυπα του βιβλίου ενώ πριν την παρουσίαση ξεναγήθηκε στους χώρους της Βιβλιοθήκης από την διευθύντρια της κ. Κατσιαμάνη δηλώντας ενθουσιασμένος για αυτό  που υπάρχει και το έργο της.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή