Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Στην αντεπίθεση περνούν οι συνταξιούχοι Θεσσαλίας

Αποφασισμένοι να μην ανεχθούν άλλη κοροϊδία είναι οι συνταξιούχοι όλων των κλάδων που βρέθηκαν την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018 στην Καρδίτσα σε μια εξαιρετικά επιτυχημένη Πανθεσσαλική συγκέντρωση των Διοικητικών συμβουλίων όλων των συνταξιοδοτικών ταμείων.

Αποφασίστηκε η συμμετοχή στις διαδηλώσεις διαμαρτυρίας που θα γίνουν:

Στις 19 Νοεμβρίου στην Θεσσαλονίκη και,

Στις 15 Δεκεμβρίου στην Αθήνα που θα είναι και η κεντρική όλων των συνταξιοδοτικών σωματείων.

Στην ενημερωτική εκδήλωση της Καρδίτσας στην οποία μετείχαν εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας συνταξιοδοτικών σωματείων, με κεντρικούς ομιλητές τους κ.κ. Κολοβό και Πάλμο, κεντρική αναφορά ήταν ότι οι συνταξιούχοι της χώρας έχουν μέχρι σήμερα πληρώσει όλα τα δεινά, χωρίς να φταίνε, και ότι η αφαίμαξη των συντάξεών τους δεν πάει άλλο.

Οι περικοπές των συντάξεων, παράνομες σύμφωνα με την απόφαση του ΣτΕ στις 10 Ιουνίου το 2015, που έγιναν με τους Νόμους Κουτρουμάνη του 2010 και Βρούτση του 2012, συνεχίστηκαν με τον Νόμο Κατρούγκαλου, που αποτελεί συνέχιση αλλά και κορύφωση όλων των προηγούμενων “επιδρομών” κατά των περήφανων γηρατειών.

Τονίστηκε ιδιαίτερα ότι τους απόμαχους δεν τους σέβονται ούτε οι τωρινοί κυβερνόντες ούτε οι προηγούμενοι. Και το μόνο που τους απομένει είναι η μαζική παρουσία στους αγώνες διαμαρτυρίας που προγραμμάτισαν.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή