Αστυνομική επιχείρηση με 8 συλλήψεις και 14 προσαγωγές

22 Aug 2017 Λάρισα

Ειδικές αστυνομικές δράσεις πραγματοποιήθηκαν χθες από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ στους τέσσερις νομούς της Περιφέρειας Θεσσαλίας στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών και της εμπέδωσης του αισθήματος ασφάλειάς τους.

Κατά τη διάρκεια των επιχειρησιακών αυτών δράσεων, ελέγχθηκαν 603 άτομα, 509 οχήματα, 9 επιχειρήσεις σκραπ και 11 καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Προσήχθησαν 14 άτομα, ενώ συνελήφθησαν 8 άτομα και συγκεκριμένα 2 Έλληνες και 2 Αλβανοί για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, 1 Έλληνας και 1 Σύριος για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, 1 Αφγανός και Πακιστανός για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Βεβαιώθηκαν 113 παραβάσεις και συγκεκριμένα 2 παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών, 2 παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών, 1 παράβαση για επαιτεία και 108 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (σ.σ. 1 για παραβίαση προτεραιότητας, 1 για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη, 1 για κίνηση στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, 2 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, 1 για ΚΤΕΟ, 11 για υπέρβαση ορίου ταχύτητας και 91 λοιπές παραβάσεις).

Κατασχέθηκαν μικροποσότητες χασίς.

Επισημαίνεται ότι ο σχεδιασμός των παραπάνω δράσεων είναι στοχευμένος και έχει ως κύριο σκοπό τόσο την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας όσο και την εδραίωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών. Παρόμοιοι αστυνομικοί έλεγχοι θα συνεχιστούν σε όλους τους νομούς της Θεσσαλίας.
 

Share:
Το πάρκο του Αη Γιώργη: Ο πράσινος πνεύμονας των Τρικάλων για αναψυχή και άθληση

Το πάρκο του Αη Γιώργη: Ο πράσινος πνεύμονας των Τρικάλων για αναψυχή και άθληση

Το πάρκο του Αη Γιώργη στα Τρίκαλα αποτελεί έναν από τους πιο αγαπημένους προορισμούς για τους κατοίκους της πόλης, προσφέροντας …
Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτριος Κατσαρός

Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτριος Κατσαρός

Με βαθιά θλίψη ανακοινώνουμε την απώλεια του πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα και φίλου, Δημήτριου Ξεν. Κατσαρού …
Λαρισαίοι Πρωταθλητές Ρομποτικής Συνάντησαν τον Δήμαρχο Λαρισαίων

Λαρισαίοι Πρωταθλητές Ρομποτικής Συνάντησαν τον Δήμαρχο Λαρισαίων

Σε μια θερμή συνάντηση με τον Δήμαρχο Λαρισαίων, Θανάση Μαμάκο, βρέθηκαν τρεις νεαροί Λαρισαίοι πρωταθλητές Ρομποτικής λίγο πριν αναχωρήσουν για …
Θεσσαλία: Εξέλιξη της επιζωοτίας της πανώλους των μικρών μηρυκαστικών

Θεσσαλία: Εξέλιξη της επιζωοτίας της πανώλους των μικρών μηρυκαστικών

Οι νέες ζώνες προστασίας και επιτήρησης και τα μέτρα που λαμβάνονται για τις μετακινήσεις των ζώων …