Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αστυνομική επιχείρηση με 8 συλλήψεις και 14 προσαγωγές

Ειδικές αστυνομικές δράσεις πραγματοποιήθηκαν χθες από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ στους τέσσερις νομούς της Περιφέρειας Θεσσαλίας στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών και της εμπέδωσης του αισθήματος ασφάλειάς τους.

Κατά τη διάρκεια των επιχειρησιακών αυτών δράσεων, ελέγχθηκαν 603 άτομα, 509 οχήματα, 9 επιχειρήσεις σκραπ και 11 καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Προσήχθησαν 14 άτομα, ενώ συνελήφθησαν 8 άτομα και συγκεκριμένα 2 Έλληνες και 2 Αλβανοί για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, 1 Έλληνας και 1 Σύριος για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, 1 Αφγανός και Πακιστανός για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Βεβαιώθηκαν 113 παραβάσεις και συγκεκριμένα 2 παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών, 2 παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών, 1 παράβαση για επαιτεία και 108 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (σ.σ. 1 για παραβίαση προτεραιότητας, 1 για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη, 1 για κίνηση στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, 2 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, 1 για ΚΤΕΟ, 11 για υπέρβαση ορίου ταχύτητας και 91 λοιπές παραβάσεις).

Κατασχέθηκαν μικροποσότητες χασίς.

Επισημαίνεται ότι ο σχεδιασμός των παραπάνω δράσεων είναι στοχευμένος και έχει ως κύριο σκοπό τόσο την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας όσο και την εδραίωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών. Παρόμοιοι αστυνομικοί έλεγχοι θα συνεχιστούν σε όλους τους νομούς της Θεσσαλίας.
 

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή