Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Τα Πετρογέφυρα της Ελλάδας» στον Δήμο Πύλης

Επιμορφωτικό σεμινάριο  στο πλαίσιο του Εθνικού Θεματικού  Δικτύου του  ΚΠ Μακρυνίτσας  «Τα Πετρογέφυρα  της Ελλάδας»  στον Δήμο Πύλης Πετρογέφυρα  και Εκπαίδευση  με τα Πετρογέφυρα  των Δήμων Πύλης, Μουζακίου, Αργιθέας.
 
Ο  Δήμος  Πύλης φιλοξένησε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, το Εθνικό Θεματικό Δίκτυο  Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης  που αφορά «Τα Πετρογέφυρα της Ελλάδας».
 
Συμμετείχαν τα Κ.Π.Ε. (Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης)  Μακρυνίτσας, Μουζακίου, Περτουλίου  και Τρκκαίων  καθώς και ο Δήμος Πύλης, Δήμος Μουζακίου, Δήμος Αργιθέας.
 
Την υποδοχή των 50 περίπου συμμετεχόντων Εκπαιδευτικών  έκανε ο Πρόεδρος  του Δημοτικού Συμβουλίου Πύλης Χρήστος Νάκος καθώς και οι συνεργάτες του Δήμου Σταυρούλα Σαλέπη  και ο Γραμματέας Γεώργιος Γώγος.
Ο κ. Νάκος αφού καλωσόρισε  όλους τους Εκπαιδευτικούς κήρυξε την έναρξη των εργασιών του Συνεδρίου και ακολούθησε η παρουσίαση των θεμάτων.
 
Κατόπιν οι Εκπαιδευτικοί επισκέφτηκαν την Τοξωτή Γέφυρα Πύλης όπου ο Βασίλειος Πανάγος   Δ/ντής  του Γυμνασίου Πύλης τους  ενημέρωσε  για την ιστορία του παραπάνω Μνημείου. Στην συνέχεια,  όλοι μαζί κατευθύνθηκαν στους καταρράκτες  Παλαιοκαρυάς  και την Πέτρινη Τοξωτή Γέφυρα, όπου έγιναν οι σχετικές ομιλίες για τα υπόλοιπα γεφύρια της Ελλάδας και οι παραβρισκόμενοι διασκέδασαν με τους ήχους της δημοτικής μουσικής.
admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή