Αθλήτριες της Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής βράβευσε ο Δήμαρχος Τρικκαίων

Σε ένα νεοεμφανιζόμενο άθληση, αυτό της Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής, νεαρές τρικαλινές κατέλαβαν την 7η θέση Παγκοσμίως, και τιμήθηκαν από τον Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου τη Δευτέρα 16 Μαΐου 2022.

Επρόκειτο για το Παγκόσμιο Κύπελλο Αισθητικής Ομαδικής Ρυθμικής Γυμναστικής AGG, που διεξήχθη το τετραήμερο 5 – 8 Μαΐου 2022 στη βουλγάρικη πρωτεύουσα, τη Σόφια. Εκεί, οι αθλήτριες του Συλλόγου Ρυθμικής Γυμναστικής «ΟΛΥΜΠΙΑ» Τρικάλων, κατετάγησαν στην 7η θέση παγκοσμίως, δείχνοντας τον δρόμο για τα αποτελέσματα της σοβαρής δουλειάς, της με μεράκι ενασχόλησης και μάλιστα, με ένα άθλημα που δεν έχει μεγάλη ιστορία, ειδικά στη χώρα μας. Ο κ. Παπαστεργίου, παρούσης της αντιδημάρχου Αθλητισμού Εφης Λεβέντη, έδωσε συγχαρητήρια στις νεαρές αθλήτριες, επισημαίνοντας τη σημασία της άθλησης και της εκπροσώπησης των Τρικάλων σε μια παγκόσμια διοργάνωση.

Βραβεύτηκαν οι προπονήτριες Βάσω Πριόνα, Silvana Georgieva και οι αθλήτριες, ηλικίας 12 – 14 ετών: Ζωή ΓεωΡγούλα, Σωτηρία Γεωργούλα, Φωτεινή Γκίκα, Χριστινα Γκίκα, Αναστασία Κουσκουβάτα, Μαρία Μαράβα, Δήμητρα Μπαρέκα, Αντιγόνη Παπακώστα.

Παρέστησαν, επίσης, εκπρόσωποι του συλλόγου και γονείς – κηδεμόνες.

Δήμος Τρικκαίων©2023 trikalanews.gr from TNT MEDIA GROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή