Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Τον συνέλαβε ο… σκύλος

   Συνελήφθη ένας 30χρονος ο οποίος ήταν γνωστός στις Αρχές για τις κλοπές του και που αποπειράθηκε να κλέψει καλώδια από μάντρα στη Ν. Ιωνία την οποία φυλούσε ένας σκύλος.

   Όπως πήγε, εκεί έμεινε ο άντρας καθώς δεν μπορούσε να διαφύγει λόγω της παρουσίας του σκύλου ώσπου συνελήφθη τελικά από την Αστυνομία.

   Ο δράστης, που τα τελευταία χρόνια έχει «φορτωθεί» με οκτώ δικογραφίες για κλοπές, οδηγήθηκε χθες στον εισαγγελέα, που του άσκησε δίωξη για διακεκριμένη κλοπή κατ’ εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος.

   Επιπλέον του ασκήθηκε δίωξη πλημμεληματικού χαρακτήρα για διακεκριμένη φθορά, γιατί στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, ξήλωσε τα καλώδια του τηλεφώνου που χρησιμοποιούν οι κρατούμενοι, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να επικοινωνήσουν με τους δικούς τους.

   Όπως είπε ο δράστης, πουλούσε το χαλκό που έκλεβε σε μάντρα για να πάρει χρήματα προκειμένου να βγάλει εισιτήρια για να πάει να δει το παιδί του στην Αθήνα.

   Ο ίδιος επειδή <<χρώσταγε>> ποινή συνελήφθη αργά το μεσημέρι από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, μετά από διάταξη της Εισαγγελίας Βόλου, για να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής που του είχε επιβάλει συγχωνευτικά το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου και ανέρχεται σε 35 μήνες και 23 ημέρες φυλάκισης για κλοπή, απόπειρα κλοπής και κατοχή ναρκωτικών.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή