Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αυτό είδε και … «φόρτωσε» ο Αλέκος Πολυμερόπουλος

Εικόνες σαν αυτή σήμερα στην πόλη των Τρικάλων έχει δει ο Αλέκος Πολυμερόπουλος και …ξέσπασε στο Δημοτικό Συμβούλιο…
«Εξερράγη» στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικάλων για «έχοντες και κατέχοντες» Τρικαλινούς που προμηθεύονται δωρεάν προϊόντα μέσα από το πρόγραμμα κοινωνικής αλληλεγγύης.
«Όσοι γνωρίζουμε λίγη ανθρωπογεωγραφία σε αυτή την πόλη βλέπουμε στην "ουρά" πίσω από τις αποθήκες του Δήμου στην περιοχή του ΟΣΕ Τρικαλινούς με 6.000 και 7.000 ευρώ μηνιαίο εισόδημα να παίρνουν τρόφιμα και να στερούν από συμπολίτες μας που αναζητούν τροφή στα σκουπίδια», ανέφερε ο κ. Πολυμερόπουλος και πρόσθεσε «να μπουν ασφαλιστικές δικλείδες και όσοι επωφελήθηκαν να τους πάμε στον Εισαγγελέα».
«Τόσο τους …κόβει και ρισκάρουν την αξιοπρέπειά τους, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, τα κριτήρια επιλογής ελέγχονται από το κράτος που ελέγχει και το εισόδημά τους και από την στιγμή που δεν μπορεί να τους ελέγξει η Εφορία στο τι εισόδημα δηλώνουν, εμείς πώς να το πράξουμε; Το ίδιο συμβαίνει και στους Βρεφονηπιακούς σταθμούς», ανέφερε απαντώντας στον κ. Πολυμερόπουλο, ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου…

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή