Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αυτή τη στιγμή δεν τους σώζει τίποτα. Αύριο ίσως είναι αργά.

Κρικόρ Τσακιτζιάν

Τελικά ο Λιγνάδης δεν είναι ένας απλός εγκληματίας, είναι ένας serial killer (κατά συρροή δολοφόνος).

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο χαρακτηρίζεται ως βιαστής ανηλίκων κατά συρροή. Αλλά αυτό το κτήνος, δεν βίασε μόνο, αλλά δολοφόνησε ταυτόχρονα τις παιδικές ψυχές των θυμάτων του, στις οποίες δεν πρόκειται να επουλωθούν οι πληγές τους ποτέ.

Πολλοί ήξεραν γι’ αυτό το κάθαρμα κι όλοι σώπαιναν. Κυκλοφορούσε και διαπλέκονταν με την πολιτική, οικονομική και πνευματική ελίτ της χώρας, μέχρι που έγινε η προσωπική επιλογή του Νumber One.

Έτσι κρατάει η Μενδώνη τους πάντες στο χέρι και δεν λέει να παραιτηθεί από τη θέση της υπουργού, όπως μαθαίνουμε ότι της ζητήθηκε, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα ανοίξει το στόμα της και θα πει ποιος της τον φόρτωσε.

Απειλεί και εκβιάζει ότι δεν θα πέσει μόνη της, αλλά θα πάρει κι άλλους μαζί της.

Έτσι είναι όταν ψωνίζεις κατιμά. Θα σου βρωμίσει στο τέλος και θα τον φας στη μάπα.

Μέχρι στιγμής ο εκβιασμός της έχει πιάσει. Για πόσο όμως!

Η κοινωνία μοιάζει με καζάνι που βράζει και θέλει λύτρωση και τιμωρία των υπευθύνων. Θέλει να την ξεφορτωθεί, για να ξεμαγαρίσει από την αρνητική της παρουσία το πολύπαθο Υπουργείο Πολιτισμού.

Όλα τα ανέχεται αυτή η κοινωνία, δυο πράγματα δεν ανέχεται, τους παιδεραστές κι αυτούς που τους καλύπτουν και δυστυχώς κι απ’ τους δυο, υπάρχουν πολλοί ανάμεσά μας.

Ήρθε η ώρα να βγουν όλα στη φόρα. Ίσως δεν υπάρξει δεύτερη ευκαιρία, γι’ αυτό και πρέπει ν’ ανοίξουν τα στόματα και να καταγγείλουν όλους τους εγκληματίες, όσο ψηλά κι αν βρίσκονται, όσες πολιτικές άκρες κι αν έχουν.

Αυτή τη στιγμή δεν τους σώζει τίποτα. Αύριο ίσως είναι αργά.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή