Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Χρηματοδότηση από ιδιώτες η λύση στα προβλήματα του Νοσοκομείου Τρικάλων

Στο νοσοκομείο Τρικάλων βρέθηκε ο πολιτευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας, δείχνοντας έτσι την ευαισθησία του σε τομείς όπως είναι αυτός της δημόσιας υγείας, ανακοινώνοντάς το …ταπεινά μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook.

Ο διοικητής του Νοσοκομείου Τρικάλων κ. Γρηγορίου με χαρά ανέλυσε στον Μικέλη Χατζηγάκη, τα προβλήματα που έχουν ανακύψει μετά την υγειονομική κρίση και όχι μόνο.

Ο Μικέλης Χατζηγάκης διαβεβαίωσε τον κ. Γρηγορίου ότι θα μεταφέρει τα ζητήματα στην κυβέρνηση, αλλά τον διευκόλυνε …προσωρινά θέτοντας στο τραπέζι πιθανές λύσεις στα προβλήματα με χρηματοδότηση μέσω ιδιωτών.

Η ανάρτηση του Μικέλη Χατζηγάκη στο facebook

“Πρόσφατα συναντήθηκα με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Τρικάλων, κ. Γρηγορίου, τον οποίο ευχαρίστησα για την σκληρή δουλειά όλων των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού στον ιδιαίτερο δύσκολο αγώνα που δίνουν, ειδικά τώρα με την μάχη του κορονοιού. Ο Διοικητής μου ανέλυσε τα προβλήματα που έχουν ανακύψει μετά την υγειονομική κρίση και όχι μόνο. Η νέα διοίκηση έχει αναλάβει σημαντικές δράσεις μέχρι τώρα, ωστόσο το νοσοκομείο έχει ανάγκη ολοκλήρωσης σημαντικών έργων – τα οποία πάγωσαν λόγω έλλειψης χρηματοδότησης. Θα μεταφέρω τα ζητήματα αυτά στην κυβέρνηση αλλά έθεσα στο τραπέζι πιθανές λύσεις και τρόπους συνεργασίας ώστε ενδεχομένως να βρεθεί χρηματοδότηση μέσω ιδιωτών και άλλων φορέων.”

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή