«Χτενίζουν» τον Ληθαίο ποταμό δυνάμεις της 8ης ΕΜΑΚ

Μεγάλη επιχείρηση έχει στηθεί από χθες το βράδυ στις όχθες του Ληθαίου ποταμού.

Στο σημείο βρίσκονται και οι άντρες της 8ης ΕΜΑΚ, οποίοι κλήθηκαν να συμμετέχουν στις έρευνες, αναζητώντας την γυναίκα που φέρεται ότι έπεσε στον Ληθαίο ποταμό χθες το βράδυ.

Επίσης στο σημείο βρίσκονται από χθες το βράδυ, άντρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρικάλων, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια στην ανεύρεση της άτυχης γυναίκας.

Άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων και συγκεκριμένα της ΟΠΚΕ οι οποίοι «έπεσαν» και αυτοί μέσα στην κοίτη του ποταμού, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην έρευνα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Οι ελπίδες στρέφονται στους άντρες της 8ης ΕΜΑΚ οι οποίοι, έχοντας μαζί τους έναν εκπαιδευμένο σκύλο και βάρκες, χτενίζουν τον Ληθαίο ποταμό.
Στο σημείο βρίσκεται αυτή την ώρα και ο Αστυνομικός Διευθυντής Στέργιος Νίντος, συντονίζοντας όλες τις δυνάμεις που βρίσκονται στο σημείο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του trikalanews.gr oι αρχές ειδοποιήθηκαν από συγγενείς της άτυχης γυναίκας, οι οποίοι ανέφεραν ότι άφησε σημείωμα ότι θα πέσει στα νερά του Ληθαίου ποταμού.©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή