CITROËN C3 CORPORATE: «BEST VALUE CAR» για το 2019

Η σημαντικότερη κατηγορία στην αγορά των εταιρικών αυτοκινήτων, είναι αυτή της κατηγορία B Hatch (αυτοκίνητα μήκους έως 4μ.), της οποίας το μερίδιο αγοράς είναι μεγαλύτερο του 33%.

Οι χρήστες των εν λόγω οχημάτων επικεντρώνονται σε μεγάλο ποσοστό σε πωλητές, merchandiser, ιατρικούς επισκέπτες κτλ. με κύρια κριτήρια επιλογής την λιανική τιμή προ φόρων (χαμηλότερη από 12.000€) για πλήρη απαλλαγή από την φορολόγηση του χρήστη, το χαμηλό κόστος χρήσης, τον εξοπλισμό άνεσης και τον μοντέρνο σχεδιασμό.

Σύμφωνα με την ανωτέρω ανάλυση αγοράς, η Citroën Hellas προχώρησε σε συνεργασία με τον κατασκευαστή (Groupe PSA), στην δημιουργία μιας στοχευμένης έκδοσης που να καλύπτει πλήρως τις ανωτέρω ανάγκες, το Citroën C3 Corporate.

Κύρια χαρακτηριστικά της έκδοσης C3 Corporate, αποτελούν:

  • Μοναδική, ξεχωριστή και μοντέρνα σχεδίαση με χαρακτηριστικά που παραπέμπουν σε crossover αυτοκίνητο
  • Κορυφαία επίπεδα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων  Σύστημα Προειδοποίησης ακούσιας αλλαγής λωρίδας Αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας, Σύσταση ξεκούρασης οδηγού, κτλ.
  • Έξυπνα Συστήματα Ψυχαγωγίας και Συνδεσιμότητας (Έγχρωμη οθόνη αφής 7”, Bluetooth, δυνατότητα Audio Streaming, συνδεσιμότητα smartphone μέσω Android Auto και Apple Car Play)
  • MyCitroën App: Ανακαλύψτε όλες τις εξατομικευμένες υπηρεσίες κατεβάζοντας την εφαρμογή MyCitroën είτε σε περιβάλλον iOS, ή στο Android smartphone σας για να είστε πάντα συνδεδεμένοι με το αυτοκίνητό σας
  • Κορυφαία επίπεδα άνεσης για χρήστες που δαπανούν αρκετό χρόνο μέσα στο αυτοκίνητο (πρόγραμμα Citroën Advanced Comfort: αναρτήσεις, ηχομόνωση, μεγάλα και άνετα καθίσματα)
  • Βραβευμένοι κινητήρες βενζίνης PureTech και πετρελαίου BlueHDi με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ρύπων Euro 6d
  • Κορυφαία επίπεδα αποδοτικότητας – συνδυασμός οικονομίας καυσίμου και απόδοσης (ιπποδύναμη από 82hp έως 100hp)
  • Οι χαμηλότερες εκπομπές ρύπων CO2 της κατηγορίας (κινητήρες Diesel), εφάμιλλες των αντίστοιχων υβριδικών προτάσεων: 85g/km
  • Λιανική τιμή προ φόρων (με μεταλλικό χρώμα) <12.000€ το οποίο αντιστοιχεί σε μηδενική φορολόγηση χρήστη

Η Citroën προσφέρει τις καλύτερες λύσεις για τις επιχειρήσεις!

Σε ένα διαρκώς ανταγωνιστικό περιβάλλον, η Citroën δίνει τη δυνατότητα απόκτησης ενός μοναδικού πλεονεκτήματος, µε την αξιοπιστία και τη δύναμη της Μάρκας!

Το C3 Corporate αποτελεί την πιο value for money πρόταση αγοράς διατηρώντας παράλληλα και υψηλή μεταπωλητική αξία.

Είναι απαλλαγμένο από την υποχρέωση πληρωμής τελών κυκλοφορίας λόγω των πολύ χαμηλών εκπομπών CO2 και με ελεύθερη πρόσβαση στον πράσινο δακτύλιο.

Σημαντικό πλεονέκτημα είναι πως η ανώτατη προτεινόμενη λιανική τιμή προ φόρων είναι κάτω από 12.000€ συμπεριλαμβάνοντας το μεταλλικό χρώμα, καθώς και ένα ιδιαίτερα πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού.

Συνεπώς, ο χρήστης του C3 Corporate επωφελείται σημαντικά, καθώς δεν υπάρχει καταλογισμός τεκμαρτού εισοδήματος (φόρος χρήσης), και ταυτόχρονα απολαμβάνει μια ολοκληρωμένη έκδοση από πλευράς εξοπλισμού ασφάλειας και άνεσης και όχι μια “βασική” έκδοση.

Για τους παραπάνω λόγους, τo Citroën C3 Corporate αποτελεί αδιαμφησβήτητο ηγέτη στην κατηγορία του, καθώς παρουσίασε Year on Year growth για το 2019 αύξηση κατά 41% σε σχέση με το 2018 και κατέλαβε την 1η θέση των εταιρικών πωλήσεων στην κατηγορία του.

H Citroën Hellas, δημιουργεί μοναδικές λύσεις και προϋποθέσεις ακόμα και στις πιο απαιτητικές ανάγκες η προσδοκίες εταιρικών πελατών και η επιτυχία του C3 Corporate, είναι το πιο αντιπροσωπευτικό παράδειγμα.

Στέφανος Σιμωτάς©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή