Διακρατική συνάντηση για την πιστοποίηση Μεντόρων-Συμβούλων στον τομέα της οικολογικής βιομηχανίας

Ο τομέα της οικολογικής βιομηχανίας έχει αναπτυχθεί ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος κυρίως για ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και διαχείρισης των αποβλήτων με ορθές πρακτικές.

Για αυτό το λόγο στις οικολογικές βιομηχανίες έχει ανακύψει η ανάγκη για την ύπαρξη μεντόρων/συμβούλων, οι οποίοι θα μπορούν να παρέχουν ποιοτικές υπηρεσίες στην εταιρεία τους με σκοπό να βοηθούν τους υπαλλήλους (νεοεισερχόμενους ή υπάρχοντες) να αναπτυχθούν επιτυχώς, αξιοποιώντας τα επαγγελματικά τους προσόντα, προκειμένου να ανταποκριθούν με επιτυχία στις απαιτήσεις της θέσης εργασίας τους.

O Εκπαιδευτικός Οργανισμός «ΔΗΜΗΤΡΑ» συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα «EcoMentor – Εφαρμογή μοντέλου πιστοποίησης για μέντορες στον τομέα της οικολογικής βιομηχανίας», το οποίο στοχεύει στην ανάπτυξη ενός συστήματος πιστοποίησης κατά ISO 17024 των ικανοτήτων των μεντόρων στον τομέα της οικολογικής βιομηχανίας.

Τον Ιούνιο 2018, πραγματοποιήθηκε η 4η διακρατική συνάντηση του προγράμματος στο Εδιμβούργο (Σκωτία) κατά τη διάρκεια της οποία παρουσιάστηκε το εκπαιδευτικό υλικό και η ηλεκτρονική πλατφόρμα εκμάθησης.

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός «ΔΗΜΗΤΡΑ» είναι υπεύθυνος εταίρος για τη δομή του προγράμματος μικτής εκμάθησης που θα απευθύνεται σε μέντορες/συμβούλους στην οικολογική βιομηχανία και θα περιέχει μαθήματα δια ζώσης και εξ αποστάσεως (e-learning).

Όσοι δραστηριοποιούνται ως μέντορες στον τομέα της οικολογικής βιομηχανίας (π.χ. ανακύκλωση, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας,
διαχείριση αποβλήτων) και ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στις πιλοτικές δράσεις του προγράμματος προκειμένου να λάβουν πιστοποίηση Μέντορα με το πέρας του προγράμματος, παρακαλούμε να επικοινωνήσουν με τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό «ΔΗΜΗΤΡΑ», Τμήμα Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Παλαιολόγου 19, Λάρισα, τηλ.: 2410554026, email: [email protected].Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή