Δήλωση υποψηφιότητας της Άννας Μπαρμπαρούση και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο

Στη νέα εποχή που ανοίγεται μπροστά μας οφείλουμε όλοι να δώσουμε το δικό μας παρών. Να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας. Να κάνουμε πράξη τα όνειρά μας, δίνοντας μια νέα πνοή στον τόπο μας. Ο Λευτέρης Αβραμόπουλος και η ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ είναι αυτό που η Καλαμπάκα και ο Δήμος Μετεώρων χρειάζονται σήμερα για να χαράξουν νέους δρόμους. Συντάσσομαι κι εγώ μαζί τους και στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις την κοινή προσπάθεια.

Άννα Μπαρμπαρούση

Ιδιωτική Υπάλληλος

 

 

Βιογραφικό Σημείωμα

Η Άννα Μπαρμπαρούση, με καταγωγή από την Περιστέρα Καλαμπάκας, είναι παντρεμένη με τον Πλακιά Στέλιο και μητέρα 3 τέκνων. Η επαγγελματική της σταδιοδρομία ξεκινά ως ελεύθερη επαγγελματίας. Έπειτα και για αρκετά χρόνια ως ιδιωτική υπάλληλος και τα τελευταία 2 έτη σε Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών. Η ενασχόλησή της με τα κοινά δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο, καθώς τόσο από τα μαθητικά χρόνια όσο και μετέπειτα, δηλώνει ενεργά παρούσα σε διάφορους εκπολιτιστικούς και μορφωτικούς συλλόγους. Τέλος ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019.

Trikalanews
Author: Trikalanews

Share:
Έφυγε από τη ζωή η Ευαγγελία Αγγελοπούλου

Έφυγε από τη ζωή η Ευαγγελία Αγγελοπούλου

Με βαθιά θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο της πολυαγαπημένης μας συζύγου, μητέρας, γιαγιάς, αδελφής και θείας, Ευαγγελίας Νικ. Αγγελοπούλου …
Καμίνι η χώρα το επόμενο τριήμερο

Καμίνι η χώρα το επόμενο τριήμερο

Μικρή Υποχώρηση της Θερμοκρασίας από την Επόμενη Εβδομάδα …
To Περιφερειακό Συμβούλιο υιοθέτησε το ψήφισμα των κατοίκων του Βλοχού Καρδίτσας για μετεγκατάστασή

To Περιφερειακό Συμβούλιο υιοθέτησε το ψήφισμα των κατοίκων του Βλοχού Καρδίτσας για μετεγκατάστασή

Η μερική ή ολική μετεγκατάσταση είναι θέμα ολοκληρωμένης μελέτης από τα συναρμόδια υπουργεία …