Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δημήτρης Παπαστεργίου: Θέλουμε να μάθουμε τι χρήμα κυκλοφόρησε στην πόλη

Το οικονομικό αποτύπωμα που άφησε στην τρικαλινή αγορά η μεγάλη επισκεψιμότητα θα θελήσει να πληροφορηθεί με στοιχεία ο Δήμος Τρικκαίων.

Σύμφωνα με σημερινές δηλώσεις στη Λέσχη 97,6 του Δημάρχου Δημήτρη Παπαστεργίου:

«Δεν είναι εύκολο να δούμε τι χρήμα κυκλοφόρησε στην πόλη αυτές τις μέρες, αλλά αυτό που θα ήθελα να δω είναι μέσω της ΑΑΔΕ τι νούμερο άφησε ο ΦΠΑ στην περιοχή. Δεν είναι εύκολο βέβαια να προσδιοριστεί, αλλά θα έχουμε μια ένδειξη, ένα απλό νούμερο συνολικά θα θελήσουμε να δούμε. Φυσικά και είναι θετικό το αποτύπωμα και το ισοζύγιο της περιοχής, όπως και θέλουμε να είναι θετική η εικόνα που μένει στους επισκέπτες».

Την ίδια ώρα ο κ. Παπαστεργίου σχολίασε το θέμα της αιθαλομίχλης τονίζοντας πως «είναι ένα ζήτημα που μας απασχολεί τελευταία. Εδώ και δυο εβδομάδες έχουμε εγκαταστήσει έναν πιστοποιημένο μετρητή, και τα στοιχεία της ατμόσφαιρας που έχουμε συλλέξει δεν είναι καλά. Παρότι αυτή η αρμοδιότητα δεν ανήκει στο Δήμο, το κάνουμε από ενδιαφέρον. Βλέπουμε λοιπόν ότι αυτή την περίοδο η κατάσταση είναι πολύ βαριά στην περιοχή μας, και θα ήθελα να ζητήσω από τους συνδημότες μας αν γίνεται να κάνουν λίγο κράτει στα τζάκια και τις σόμπες. Είναι πολύ αυξημένα τα ποσοστά σε μικροσωματίδια, και για παρατεταμένη περίοδο. Το ζούμε όλοι και το νιώθουμε στην ατμόσφαιρα, το πώς πχ μας καίει το λαιμό ο αέρας που αναπνέουμε. Γι αυτό θα έπρεπε λίγο να το σκεφτόμαστε και να μειώσουμε τη χρήση στο τζάκι, και δεν εννοώ φυσικά τους ανθρώπους που δεν έχουν άλλο τρόπο για να ζεσταθούν».

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή