Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δήμος Λαρισαίων: Ξεκινούν τα έργα για την ανακατασκευή της οδού Ηπείρου

Ξεκινούν την ερχόμενη εβδομάδα τα έργα για την ανακατασκευή της οδού Ηπείρου. Ως γνωστόν, η δημοτική αρχή προχωρά στην ανακατασκευή του συγκεκριμένου δρόμου στο τμήμα μεταξύ των οδών Ανθίμου Γαζή και Ναυαρίνου αλλά και την ταυτόχρονη αντικατάσταση των αγωγών ύδρευσης ΔΕΥΑΛ.

Οι εργασίες θα γίνουν τμηματικά, βάσει των εγκεκριμένων αδειών και της εγκεκριμένης μελέτης προσωρινής εργοταξιακής σήμανσης.

Τα έργα θα ξεκινήσουν στο τμήμα από την οδό Ανθίμου Γαζή έως και την Παπαναστασίου και μετά την ολοκλήρωση των έργων στο συγκεκριμένο τμήμα, θα ακολουθήσουν οι παρεμβάσεις στα υπόλοιπα τμήματα της οδού.

Σημειώνεται πως στο πλαίσιο του έργου θα κατασκευαστούν νέα πεζοδρόμια, θα τοποθετηθεί νέος φωτισμός τύπου LED, θα γίνουν και εργασίες πρασίνου και νέα ασφαλτόστρωση.

Σε κάθε προγραμματισμένη παρέμβαση στο δομημένο περιβάλλον, με σκοπό την βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των δημοτών, είναι λογικό συνεπάγεται επιβάρυνση στην καθημερινότητα όσων διαβιούν στην υπό αναδιαμόρφωση περιοχή και οχλήσεις για τις οποίες η Δημοτική Αρχή ζητά την κατανόηση των δημοτών. Σημειώνεται επίσης πως η ολοκλήρωση των έργων θα επιδιωχθεί να ολοκληρωθεί όσο το δυνατόν πιο σύντομα και με τις μικρότερες δυνατές επιπτώσεις στην καθημερινότητα των δημοτών.
 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή