Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δήμος Τρικκαίων: Φως στο τένις, ημίφως στην καθημερινότητα

Το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων, για ακόμη μια φορά, ως γραφείο προπαγάνδας, έσπευσε να ενημερώσει τους πολίτες, με απογευματινό Κυριακάτικο δελτίο Τύπου, ότι μπήκαν προβολείς στο γήπεδο τένις του Δημοτικού Σταδίου Τρικάλων,  προκειμένου οι τενίστες, μέλη συλλόγων ή όχι, να μπορούν να αξιοποιούν τον χώρο τις βραδινές ώρες.
 
Ακόμη ένα δελτίο Τύπου από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων, για να δώσει έμφαση που; Σε μια ουσιαστικά, Υποχρέωση του Δήμου προς τους δημότες του, οι οποίοι να του θυμίσουμε αν το ξεχνά ή το παραβλέπει…  επιβαρύνονται με δημοτικά τέλη. Ο δήμαρχος δεν τους χαρίζει, τίποτα. 
 
• Τα καλά και συμφέροντα προσδοκώντας από όλες τις μεριές το χειροκρότημα και τα οφέλη
 
Και ενώ παρατηρούμε ότι ο Δήμος Τρικκαίων, κόπτεται να προβάλει εντός των Τρικάλων,  με κάθε ευκαιρία, απλές και αυτονόητες υποχρεώσεις του προς τους δημότες,  για να εισπράξει προφανώς,  το χειροκρότημα αρκετών και για να διαμορφώσει μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα εντός συνόρων, ότι στέκεται δίπλα και κοντά στην καθημερινότητα του πολίτη…  εκτός συνόρων, την αποτάσσει και  προσπαθεί να κερδίσει τις εντυπώσεις, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τα θέματα καθημερινότητας των δημοτών, προβάλλοντας την τεχνολογία ή και συνδέοντάς  τα με αυτή! 
 
Ο σκοπός, αρχικά, όπως τα γεγονότα, μαρτυρούν – γιατί λίγοι φαντάζονται τις πραγματικές φιλοδοξίες του σημερινού δημάρχου Τρικκαίων – φαίνεται ότι είναι ο ίδιος. Το χειροκρότημα, μόνο που αυτή τη φορά θέλει να το εισπράξει και από αλλού.  Κάτι ξέρει εκείνος και σε κάτι τον βοηθά, αυτό το δεύτερο χειροκρότημα.
 
Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Τρικκαίων, κ. Δημήτρης Παπαστεργίου Παπαστεργίου  και ως μέλος του Δ.Σ της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ),  στην ομιλία του στο ετήσιο Συνέδριο της Ένωσης στην Αθήνα, που πραγματοποιήθηκε από τις 3 έως τις 5 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Caravell, ξεκαθάρισε, καταθέτοντας τις προτάσεις του, ότι μια από αυτές και μάλιστα πρώτη στη σειρά, είναι: «Να ξεφύγουμε από το σύνδρομο της λακκούβας» σπεύδοντας ταυτόχρονα να διευκρινίσει και να συνδέσει την λακκούβα, «με τη  χρήση της τεχνολογίας» για  «να το κάνουμε πιο οργανωμένα, ακόμα πιο γρήγορα».
 
Η τεχνολογία, βέβαια, φέρνει υψηλά κονδύλια στο Δήμο, να το πούμε κι αυτό. 
 
Λέτε, αυτά τα κονδύλια να περιμένει ο δήμαρχος Τρικκαίων και για αυτό  αφήνει «τρύπια» την πόλη, περιμένοντας την τεχνολογία, για να βουλώσει τις τρύπες στα Τρίκαλα; 
 
Την καθημερινότητα, τελικά, στην αξιακή του Δημαρχιακή πυραμίδα, ο κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, σε ποια μεριά την τοποθετεί; 
 
Στην κορυφή της πυραμίδας, σαν άστρο Χριστουγέννων, ας πούμε ή στην βάση της πυραμίδας;  Ή την πάει και την φέρνει, ολούθε, κατά…  τα καλά και συμφέροντά του;
admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή