Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δίνεται επιτέλους στέγη στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Τρικάλων

Πού θα μετεγκατασταθεί μετά την «έξωσή» του από τη Ντάπια

Χωρίς στέγη έμεινε στην ουσία το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Τρικάλων από τον περασμένο Ιούλιο αφού ο Δήμος, αποφάσισε να αξιοποιήσει διαφορετικά την Ντάπια ανάλογα και με τα έργα ανάπλασης του λόφου του Προφήτη Ηλία.

Μέχρι τώρα, βάσει του ρεπορτάζ του Trikalanews.gr, έχουν παραχωρηθεί αίθουσες από το e-trikala και από την Πρωτοβάθμια για την ενημέρωση των μαθητών και μαθητριών που συμμετέχουν σε περιβαλλοντικά προγράμματα εκπαίδευσης και τις διοικητικές υπηρεσίες του Κέντρου. Να σημειωθεί βέβαια, ότι αν και πολύτιμη δομή ειδικά στις μέρες μας με τεράστια ζήτηση από σχολεία σε όλη τη χώρα, το Υπουργείο Παιδείας στο οποίο ανήκει, έχει αφήσει μόλις μία εργαζόμενη που καλύπτει τόσο τα Τρίκαλα όσο και τη δομή στο Περτούλι.

Μετά λοιπόν την στεγαστική περιπέτεια στα Τρίκαλα, το Κέντρο περιβαλλοντικής εκπαίδευσης θα μεταφερθεί στη Χρυσαυγή και συγκεκριμένα στο κλειστό δημοτικό σχολείο του χωριού.

Η παραχώρηση θα είναι μεν δωρεάν αλλά προσωρινή από τον Δήμο Τρικκαίων ενώ η σχετική απόφαση θα ληφθεί την Πέμπτη κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

*φωτογραφία αρχείου

Δείτε επίσης:

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή