Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δυναμικό ξεκίνημα για τον Ποδηλατικό Σύλλογο Τρικάλων

Έναρξη αγωνιστικής περιόδου και οι τρικαλινοί ποδηλάτες  συμμετείχαν στον πρώτο διασυλλογικό αγώνα ορεινής ποδηλασίας. Η διοργάνωση έγινε την Κυριακή 16/2/2020 από τον Π.Γ.Σ. Λάρισας. Το πανέμορφο ορεινό χωριό Μεγαλόβρυσο Αγιάς, φιλοξένησε πλήθος αθλητών ποδηλασίας  κυρίως από κεντρική και βόρεια Ελλάδα.

0 Π.Σ. Τρικάλων συμμετείχε με 9 αθλητές από την ποδηλατική ακαδημία. Ο ανταγωνισμός σε όλες τις κατηγορίες ήταν πολύ υψηλός και η διαδρομή του αγώνα δύσκολη και πολύ απαιτητική. Κυκλική διαδρομή 5,5 χιλιόμετρα η  κάθε στροφή   μέσα σε μονοπάτια στο βουνό.Τα αποτελέσματα των αθλητών μας έδειξαν το πολύ καλό επίπεδο που βρίσκονται, αλλά και το δυναμικό ξεκίνημα της ομάδας για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Στην  μεγάλη κατηγορία 4στροφές αγώνα μεκοινή κατάταξη εφήβων – ανδρών ο Κουτσιβέτας Κων/νος κατέλαβε την πολύ τιμητική 5η θέση με χρόνο 1:26:30.

Στην κατηγορία παίδων 3στροφές αγώνα, μετά από εξαιρετική προσπάθεια οι Περικλής Λαγός και Κων/νος Τσατσαρώνης, με χρόνο 1:00:18 κατέκτησαν την 1η και 2η θέση αντίστοιχα, ξεπερνώντας πολύ δυνατούς αντιπάλους και δείχνοντας  από την αρχή της σαιζόν ότι θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε πανελλήνιο επίπεδο. Στην ίδια κατηγορία ο Νίκος Ποτήρης ήταν 13ος με 1:21:41, ο Δημήτρης Σιδέρης 14ος με 1:22:21 και ο Αποστόλης Ντάκος 16ος με χρόνο 1:25:50.

Στην κατηγορίας παμπαίδων 2 στροφές, ο Κων/νος Ζιντζόβας τερμάτισε 8ος με χρόνο 1:08:00 ενώ άτυχος στάθηκε ο Δαμιανός Μάντζιος που ενώ διεκδικούσε μετάλλιο μια μηχανική βλάβη τον ανάγκασε να εγκαταλείψει τον αγώνα. Τέλος στην κατηγορία Πανκορασίδων επίσης 2 στροφές αγώνα η Εύα Ντάκου με χρόνο 1:05:30 ήταν η μόνη από τα κορίτσια που τερμάτισε και δικαιωματικά βραβεύτηκε για την μεγάλη προσπάθεια της  σε έναν τόσο δύσκολο αγώνα.

Ο Π.Σ. Τρικάλων συγχαίρει όλους τους ποδηλάτες που έλαβαν μέρος αλλά και τους γονείς τους για την στήριξη που προσφέρουν στα παιδιά και την ομάδα. Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά τους χορηγούς της ομάδαςγια την βοήθεια που προσφέρουν στον σύλλογο. ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΑ (ποδηλατικό κατάστημα Λάρισας), PROMIST (ασφάλειες), Δ.ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ (πρακτορείο ΟΠΑΠ),  3G (ψηφιακές εκτυπώσεις),  ΕΦΗ ΠΑΛΑΤΟΥ (φυσιοθεραπεία – βελονισμός).

Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει πως, η ακαδημία της ομάδας λειτουργεί κάθε Δευτέρα, Τετάρτη & Παρασκευή από 3:30΄ έως 4:30’, οι προπονήσεις με ποδήλατα ΜΤΒ γίνονται στο άλσος προφήτη Ηλία. Για τα προχωρημένα τμήματα γίνονται και προπονήσεις με ποδήλατα δρόμου κάθε Σαββατοκύριακο.

Με το ποδήλατο αθλείσαι, μαθαίνεις οδήγηση, ζεις μέσα στην φύση, χαίρεσαι την ζωή!!!

Επικοινωνία για εγγραφές και συμμετοχή στην ακαδημία ποδηλασίας:

Τηλέφωνα: Ζιντζόβας Ηλίας (6986010785) – Ταμανάκιας Μιχάλης (6989154306). Υπεύθυνοι προπονητικού και αγωνιστικού σχεδιασμού.

Facebook: https://www.facebook.com/Podilatikos.Trikalon.cycling.club/

Email:[email protected]

 

 

 

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή