Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Έγκλημα στην Κατερίνη: 75χρονη στραγγάλισε την ηλικιωμένη αδελφή της

Στον ανακριτή Κατερίνης οδηγήθηκε 75χρονη η οποία κατηγορείται ότι έπνιξε με λουρί τσάντας την 73χρονη αδελφή της στο σπίτι όπου διέμεναν, έξω από την Κατερίνη. Η φερόμενη ως αδελφοκτόνος οδηγήθηκε την Τετάρτη στον Εισαγγελέα, όπου της απαγγέλθηκε  ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως και ακολούθως την παρέπεμψε για απολογία στον Ανακριτή.

Το έγκλημα έγινε λίγο μετά τα ξημερώματα της Τετάρτης. Ο ανιψιός των δύο αδελφών που διαμένει στην ίδια γειτονιά άκουσε φωνές. Όταν έφτασε στο σπίτι εντόπισε νεκρή την άτυχη γυναίκα. Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης ειδοποιήθηκαν και έφτασαν επί τόπου για να συλλάβουν την 75χρονη.

Η ηλικιωμένη εξεταζόμενη από αστυνομικούς δεν ήταν σε θέση να εξηγήσει τους λόγους της πράξη της. Κατά πληροφορίες, τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Ο ανιψιός τους με τη σύζυγό του εντόπισε τις γυναίκες. Οι οποίοι αναφέρουν σχετικά : «Η θεία μας, η 75χρονη που διέπραξε το έγκλημα δεν ήταν καλά τον τελευταίο καιρό. Άρχισε να έχει παραισθήσεις. Νόμιζε πως έβλεπε και άλλα άτομα στο σπίτι τα οποία δεν υπήρχαν. Μάλιστα σκοπεύαμε να την πάμε αύριο σε ψυχίατρο να την εξετάσει. Ομως δεν προλάβαμε. Ο σύζυγος μου πήγε το πρωί στο σπίτι να τις δει. Και αυτό που αντίκρυσε ήταν τραγικό. Η 73χρονη θεία μας που είχε νοητικά προβλήματα ήταν νεκρή και δίπλα της στεκόταν απαθής να την κοιτάει η αδελφή της. Πιστεύουμε ότι ούτε και η ίδια δεν έχει καταλάβει τι έκανε. Δεν έχει καταλάβει ότι σκότωσε την ίδια της την αδελφή. Μπορεί να πιστεύει ότι έβλεπε κάποιον άλλον εκείνη την ώρα. Είναι τρομερό. Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Στα καλά καθούμενα έγιναν όλα».

 

ΠΗΓΗ: newsit.gr

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή