Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ένταση στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρικάλων για τον «Καρβουνιάρη»

Με ένταση ξεκίνησε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με αφορμή το ζήτημα της χώροτοποθέτησης του Καρβουνιάρη και τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει μεταξύ της δημοτικής Αρχής και του Συλλόγου των φίλων του Σιδηροδρόμου.

Όπως κατέγραψε το Trikalanews.gr ενώ σήμερα συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου μέλη του συλλόγου, κι ενώ η αντιπολίτευση επιχείρησε να τεθεί το θέμα προς συζήτηση ως κατ’ επείγον, μετά από παρέμβαση  του προέδρου του ΔΣ Γιώργου Παναγιώτου, τέθηκε προς ψηφοφορία το αν θα συζητηθεί τελικά.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η παράταξη της δημοτικής αρχής πλειοψήφησε υπέρ της αναβολής με το αιτιολογικό ότι δεν έχει ενημερωθεί το Σώμα σχετικά με τις εξελίξεις.

Οι φίλου του Σιδηροδρόμου όπως ήταν φυσικό αποχώρησαν απογοητευμένα, ενώ η αντιπολίτευση άσκησε δριμύτατη κριτική απέναντι στο ζήτημα.

«Ο Σύλλογος θεωρεί το θέμα πολύ επείγον γιατί αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να λειτουργήσει και γιατί περιουσιακά στοιχεία του συλλόγου που αποκτήθηκαν με πολύ κόπο βρίσκονται σκόρπια εδώ κι εκεί και κινδυνεύουν να χαθούν ή και να καταστραφούν.

Αν εμείς αγαπητοί κύριοι της πλειοψηφίας λειτουργούσαμε με τις δικές σας τυπικότητες τίποτα από όλα αυτά που πετύχαμε δεν θα είχε γίνει ως τώρα.

Ότι φτιάξαμε το φτιάξαμε γιατί πάντα κυνηγούσαμε την ουσία. Η κοινωνία όμως γνωρίζει βλέπει και κρίνει» ανέφεραν οι φίλοι του Σιδηροδρόμου.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή