Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Εντυπωσίασε το «Mamma mia: The musical!» του 4ου ΓΕΛ Τρικάλων

H μουσικοχορευτική παράσταση Mamma mia: The musical!” από τον όμιλο «Θεατρικό Εργαστήρι» του 4ου Πειραματικού Γενικού Λυκείου Τρικάλων «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης» έφερε τελικά το πολυπόθητο καλοκαίρι στην πόλη των Τρικάλων! Η παράσταση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17/06/2023 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Τρικκαίων με υπεύθυνους εκπαιδευτικούς την κα Πουλιάνα Λουίζα ΠΕ 06 (Αγγλικής) και τον κο Παπαδημητρίου Αθανάσιο ΠΕ02 (Φιλόλογο), έχοντας τη στήριξη της Διευθύντριας του σχολείου, κας Αποστόλου Μαριάννας, και του συλλόγου διδασκόντων.

Το κοινό είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τις περιπέτειες της Ντόνα, της κόρης της Σόφι και της παρέας τους σ’ ένα παραδεισένιο ελληνικό νησί. Και όλα αυτά υπό τους ήχους αγαπημένων τραγουδιών των ABBA  και όχι μόνο!

Η παράσταση εμπνευσμένη από το ομώνυμο μιούζικαλ μετέδωσε μηνύματα για την αξία της οικογένειας, της φιλίας, της συγχώρεσης και της αγάπης.

Οι μαθητές και μαθήτριες του Ομίλου έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, ενθουσίασαν και ξεσήκωσαν το κοινό με τις υποκριτικές και μουσικοχορευτικές ικανότητές τους.

Το χειροκρότημα, που ήταν ένθερμο μέσα στην κατάμεστη αίθουσα, προκάλεσε τη χαρά και την ικανοποίηση των εφήβων – συντελεστών της παράστασης στους οποίους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την ερμηνεία και τις προσπάθειές τους.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή