Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επελέγησαν οι τυχεροί μαθητές για το Κοινωνικό Φροντιστήριο

Για όγδοη συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Τρικκαίων και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Φροντιστών Μέσης Εκπαίδευσης Ν. Τρικάλων συνεργάστηκαν για προσφορά στην κοινωνία.

Η Κοινωνική Δομή Ενισχυτικής Διδασκαλίας είναι η προσπάθεια ενίσχυσης μαθητών και μαθητριών που πληρούν κριτήρια οικονομικά και κοινωνικά.

Προσπάθεια όλων είναι, να μπορεί να δέχεται βοήθεια κάθε μαθητής/τρια που επιδιώκει να προσπαθήσει και να διεκδικήσει θέσει στην ανώτατη εκπαίδευση ή να βελτιώσει το αντικείμενο των γνώσεων στο σχολείο.

Τα αποτελέσματα για τη φετινή χρονιά, γνωστοποιήθηκαν σε συνεργασία που είχαν ο αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Ακης Αναστασίου και ο γραμματέας του Συλλόγου κ. Β. Γκούμας, μαζί με υπηρεσιακά στελέχη.

Οι μαθητές επιλέχθηκαν  με βάση τα οικονομικά-κοινωνικά κριτήρια, κατόπιν μοριοδότησης, όπως ορίζει ο σχετικός κανονισμός.

Οι αιτούντες γονείς-μαθητές μπορούν να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα από το Τμήμα Παιδείας της Διεύθυνσης Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Τρικκαίων επί της οδού Γαριβάλδη 8 – 1ος όροφος  και στους τηλεφωνικούς αριθμούς 2431353508- 2431353506.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή