Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επίσκεψη μαθητών του Μουσικού Σχολείου Ρόδου στο Μουσικό Σχολείο Καρδίτσας

Στιγμές συγκίνησης εκτυλίχτηκαν την περασμένη Παρασκευή  στο Μουσικό Σχολείο Καρδίτσας, καθώς ομάδα μαθητών και μαθητριών από το Μουσικό Σχολείο Ρόδου επισκέφτηκαν το Μουσικό Σχολείο Καρδίτσας στο πλαίσιο εκπαιδευτικής μετακίνησης στην ευρύτερη περιοχή του νομού Καρδίτσας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο σχολείο επισκέπτεται το Μουσικό Σχολείο Καρδίτσας, καθώς τα δύο σχολεία συνδέει μακρά φιλία και συνεργασία.

Η υποδοχή της αποστολής των μαθητών και καθηγητών υπήρξε ενθουσιώδης, με το σύνολο Πνευστών του Μουσικού Σχολείου Καρδίτσας και τη Βυζαντινή χορωδία να υποδέχονται με μουσικό πρόγραμμα τους συμμαθητές τους , ενώ η ομάδα του Μουσικού Σχολείου Ρόδου, η οποία στελεχώνει την Ευρωπαϊκή χορωδία του σχολείου, απάντησε ανάλογα, ερμηνεύοντας το δικό της μοναδικό ρεπερτόριο.

Η αποστολή του Μουσικού Σχολείου Ρόδου ξεναγήθηκε αρχικά στους πολυτελείς χώρους του Μουσικού Σχολείου Καρδίτσας και θαύμασαν την πλούσια υλικοτεχνική υποδομή και τις υπερσύγχρονές κτηριακές εγκαταστάσεις, ενώ μετά το πέρας της  μουσικής υποδοχής και της μουσικής εκδήλωσης οι μαθητές και οι καθηγητές και από τα δύο σχολεία είχαν χρόνο για περαιτέρω συζήτηση και αμοιβαίες υποσχέσεις για μελλοντική συνεργασία.

Ο Διευθυντής κ. Λίτσιος Γεώργιος υποδέχτηκε την ομάδα του Μουσικού Σχολείου και τον μαέστρο της χορωδίας κ. Μιχάλη Καλατζή, καθώς και τους υπόλοιπους εκπαιδευτικούς: κ. Πέτρο Τσιμπερόπουλο, κ. Λιάλια Βολονάκη καικ. Ανθούλα Κολιάδη, ενώ για την μουσική υποδοχή και την ηχητική υποστήριξη της εκδήλωσης συνεργάστηκαν οι υπεύθυνοι των συνόλων του Μουσικού Σχολείου Καρδίτσας κ. Παλαπέλας Άγγελος, κ. Μαυρομμάτης Ιωάννης, κ. Τσέλιγκα Πολυξένη, κ. Σκότης Δημήτριος, κ. Κακαγιάννη Βασιλική κ. Κωτούζα Πέγκυ, κ. Γελαδάρης Χρήστος και κ. Γιωτάκης Βαγγέλης.

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή