Επιστημονική Ημερίδα Οδοντιατρικού Συλλόγου Τρικάλων

Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα παρουσίαση από τον Επίκουρο Καθηγητή Ενδοδοντίας του ΕΚΠΑ κ. Ελευθέριο-Τέρρυ Φαρμάκη είχανε την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το Σάββατο 28/05 όσοι οδοντίατροι δεν υπέκυψαν στα θέλγητρα του καλοκαιρινού καιρού και προτίμησαν, αντί εκδρομής, να επενδύσουν σε γνώση.

Ο κ. Φαρμάκης-που έλκει την καταγωγή του από τα μέρη μας-ανέπτυξε θέματα που αφορούν στην καθημερινότητα της οδοντιατρικής κλινικής πράξης και περιστρέφονται γύρω από το γνωστικό αντικείμενο της ενδοδοντίας-δηλαδή για τον απλό κόσμο το κομμάτι των απονευρώσεων.

Η ημερίδα που διοργανώθηκε από τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Τρικάλων, υπό την αιγίδα του Δήμου Τρικκαίων και με την ευγενική χορηγία του τοπικού καταστήματος οδοντιατρικών ειδών της κ. Στεφίκου Βασιλικής, έλαβε χώρα στο Κέντρο Έρευνας-Μουσείο Τσιτσάνη και ήταν η πρώτη της…μετά covid εποχής και τα δύο χρόνια υποχρεωτικής διακοπής των δια ζώσης σεμιναρίων αλλά και η πρώτη μιας σειράς προγραμματισμένων εκδηλώσεων τις οποίες έχει δρομολογήσει το ΔΣ του Συλλόγου, κάποιες εκ των οποίων θα έχουν και έντονο κοινωνικό αποτύπωμα καθώς δεν θα αφορούν μόνο τους οδοντιάτρους.

 
 
 

 

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Trikalanews
Author: Trikalanews

Share:
Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτριος Γεωργιάδης

Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτριος Γεωργιάδης

Με βαθιά θλίψη, ανακοινώνουμε τον θάνατο του πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, αδελφού και θείου, Δημητρίου Νικ. Γεωργιάδη …
Δροσερή γιορτή λήξης για την Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης του 2024

Δροσερή γιορτή λήξης για την Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης του 2024

Με μια όμορφη γιορτή, που δρόσισε τα μικρά παιδιά, ολοκληρώθηκε η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης για το 2024 …