Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Έρχεται «τρελή» εβδομάδα: «Μπορεί να βρέχει σπίτι μας και 500 μέτρα παρακάτω να έχει ήλιο…»

Με άστατο καιρό θα πάμε να ψηφίσουμε αύριο Κυριακή, καθώς σύμφωνα με τον Λαρισαίο προγνώστη Φάνη Χατζηγρίβα θα υπάρχει μία γενικότερη αστάθεια.

Αντίστοιχα φαινόμενα όμως, σύμφωνα με το onlarissa.gr θα ακολουθήσουν και για την ερχόμενη εβδομάδα όπου η πρόβλεψη του καιρού θα είναι τόσο… δύσκολη που… μπορεί να βρέχει στο σπίτι μας και σε απόσταση μερικών εκατοντάδων μέτρων να έχει ήλιο!

Δείτε την πρόγνωση του κ. Χατζηγρίβα:

«Aστατος θα είναι ο καιρός την Κυριακή των εκλογών, αλλά και την Δευτέρα 22.05 σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα, με τα κύρια φαινόμενα την Κυριακή να απασχολούν κυρίως τα ηπειρωτικά, ενω την Δευτέρα κυρίως τα νοτιότερα, ανατολικά, Κρήτη και νησιώτικα νοτιου Αιγαίου.

Σύγκλιση ,και κοινή γραμμή στα προγνωστικά μοντέλα δεν υπάρχει όσων αφορά για τις περιοχές με τα ισχυρά φαινόμενα, τα οποία σε πολύ τοπικό επίπεδο ,μπορούν να εκδηλωθούν οπουδήποτε, καθώς δεν δίνατε να εντοπιστούν τα ψυχρά λιμνιδια στην ανώτερη ατμόσφαιρα (500hpa).

Το ίδιο ισχύει και για την Δευτέρα.

Πιθανότητα χαλαζοπτώσεων ιδιαίτερα αυξημένη, καθώς και ισχυρές ηλεκτρικές εκκενώσεις. Λίγο προσοχή λοιπόν.

Από την Τρίτη 23, καθ όλη τη διάρκεια της νέας εβδομάδας, και κατά 99% ολόκληρο το μήνα, αλλά και αρχές του νέου, το μοτίβο της θερμικής αστάθειας (καλοκαιρινού τύπου) ,θα μας ταλαιπωρήσει αρκετά.

Τα οποία φαινόμενα θα αφορούν κυρίως ηπειρωτικά, με πρωινές ηλιοφάνειες, και απογευματινές μπόρες (πιθανώς και κατά τόπους ισχυρές).

Σε αυτή την περίπτωση είναι δύσκολο να εντοπίσουμε περιοχές με φαινόμενα, καθώς μπορεί να βρέχει στο σπίτι μας ,και στο σούπερ μάρκετ 500μ παρακάτω να έχει ήλιο. Πιστεύω να έγινα σαφής».

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή