Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

H «Οδύσσεια» Βολιώτη στο Νοσοκομείο μετά από χτύπημα

Τη δική του «Οδύσσεια» έζησε ένας συμπολίτης, ο οποίος το απόγευμα της Τετάρτης έπεσε, ενώ έκανε εργασίες στο κήπο του, χτύπησε στο δεξί χέρι και στο κεφάλι και μεταφέρθηκε από συγγενικά του πρόσωπα στο Νοσοκομείο.

Εκεί, όπως καταγγέλλει, εκτός από τον πόνο που είχε, βρέθηκε αντιμέτωπος με μια κατάσταση που δεν συνάδει με σύγχρονη αντιμετώπιση. Στο κρεβάτι που του είπαν να ξαπλώσει, οι δύο ειδικευόμενοι γιατροί στα ΤΕΠ, ήταν σκισμένο το χαρτί και δεν το άλλαξε κανείς, για κακή του τύχη ο αξονικός τομογράφος ήταν εκτός λειτουργίας λόγω βλάβης, ενώ ο επιμελητής που τον είδε αργότερα, του πρότεινε να μείνει στο Νοσοκομείο όλη τη νύχτα και το πρωί, αν βρεθεί ασθενοφόρο, να μεταφερθεί στη Λάρισα για αξονική τομογραφία.

Ο συμπολίτης υπέγραψε και έφυγε από το Νοσοκομείο με δική του ευθύνη, κατάφερε να κάνει την αξονική σε ιδιωτική δομή και να πάρει προφορικά τη διάγνωση ότι δεν υπήρχε πρόβλημα, από άνθρωπο που τον είδε στην Αθήνα.

Ο ίδιος, αν και είχε πόνο και εξωτερικό πρήξιμο χθες, έλεγε ότι απογοητεύτηκε από τις υπηρεσίες στο Νοσοκομείο Βόλου και διαμαρτυρόταν για το πρόβλημα που υπήρχε με τον αξονικό με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται οι ασθενείς, αλλά και την αντιμετώπιση που είχε.

Πηγή: magnesianews.gr

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή