Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η Ασφάλεια Τρικάλων έπιασε μέλος σπείρας που εξαπατά ηλικιωμένους

Έχουν αυξηθεί το τελευταίο διάστημα στα Τρίκαλα τα κρούσματα, όπου πολίτες, κυρίως ηλικιωμένοι, δέχονται τηλεφωνήματα από άτομα που τους εξαπατούν, λέγοντας ότι συγγενικά τους πρόσωπα βρίσκονται σε κίνδυνο και μπορούν να τα γλιτώσουν αν τους δώσουν χρηματικά  ποσά.

Ένα τέτοιο περιστατικό κατήγγειλε στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων μια ηλικιωμένη γυναίκα από τα Τρίκαλα. Η ηλικιωμένη άκουσε μια γυναίκα που της τηλεφώνησε, να της  λέει, ότι  η κόρη της κινδύνευε και ακολούθως ένας άντρας της είπε ότι μπορούσε να την γλυτώσει αν έδινε ένα χρηματικό ποσό.

 Η ηλικιωμένη, διατηρώντας την ψυχραιμία της,  συνεννοήθηκε με συγγενικό της πρόσωπο, το οποίο πρόλαβε και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Έτσι, μετά από επιτυχή επιχείρηση της Ασφάλειας Τρικάλων, πιάστηκε μέλος της σπείρας κατά την διάρκεια της συνάντησής του με την ηλικιωμένη γυναίκα και συγκεκριμένα την ώρα που έδινε τα χρήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalanews.gr το μέλος της σπείρας είναι αλλοδαπή γυναίκα και κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα Τρικάλων.

Ας είναι λοιπόν, ιδιαίτερα προσεκτικοί και κυρίως υποψιασμένοι οι κάτοικοι του Νομού Τρικάλων, γιατί οι σπείρες που τηλεφωνούν κυρίως σε ηλικιωμένους και προσποιούνται «κακά μαντάτα» για συγγενικά τους πρόσωπα και κατόπιν λένε ότι με αντάλλαγμα  ένα χρηματικό ποσό θα τους γλιτώσουν… έχουν φύγει από την Αθήνα εδώ και καιρό και λυμαίνονται  ανυποψίαστους ανθρώπους στην επαρχία.
 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή