Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η ημέρα του …Λιούτα

Από το πρωί «παρέλαση» Τρικαλινών από το πολιτικό γραφείο του εορτάζοντα.

Με άψογη οικοδέσποινα και ντυμένη στα λευκά την σύζυγο του Νίκη, ο Αθανάσιος Λιούτας, από το πρωί υποδεχόταν όσους και όσες έσπευσαν στο πολιτικό του γραφείο για να του ευχηθούν δια ζώσης για την ονομαστική του εορτή.

Γνωστοί και φίλοι του, προσήλθαν μαζικά να του ευχηθούν τα «χρόνια πολλά» και ταυτόχρονα να εκφράσουν την εκτίμηση και εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του στην πολιτική πορεία που ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και μελλοντικά…

Ο εορτάζων φανερά χαρούμενος  με το χαμόγελο στα χείλη υποδέχθηκε φίλους, γνωστούς και ψηφοφόρους, ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει προσωπικά με τον καθένα για διάφορα ζητήματα.

Από το πλευρό του δεν έλειπαν οι στενοί του συνεργάτες που περιποιόταν τους καλεσμένους και φυσικά η σύζυγος του Νίκη και ο πατέρας του Αχιλλέας Λιούτας, που φυσικό κι επόμενο ήταν να καμαρώνουν για τον Θανάση και την αποδοχή που γνωρίζει από τον κόσμο, ακόμα και σε μια τόσο προσωπική στιγμή όπως η γιορτή του.

Ανάμεσα στους πολλούς Τρικαλινούς που επισκέφτηκαν για ευχές σήμερα το γραφείο του Θανάση Λιούτα, ήταν και αρκετές επώνυμες παρουσίες από τον πολιτικό και κοινωνικό στίβο του νομού, ενώ κανείς τους δεν έφυγε «παραπονεμένος» αφού ο μπουφές ήταν γεμάτος και είχε απ’ όλα γλυκά, μπισκότα, αναψυκτικά, χυμούς κλπ.

Το κινητό τηλέφωνο του κ.  Λιούτα από το πρωί «κουδουνίζει» ασταμάτητα από φίλους του και πολιτικούς που σπεύδουν να του ευχηθούν του χρόνου τέτοια εποχή να είναι και στην …Βουλή.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή