Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η άλλη πλευρά…των POS ακόμη και σε πάγκους της λαϊκής

Από τη μία οι προβληματισμένοι παραγωγοί, από την άλλη οι προωθητικές ενέργειες των τραπεζών

 

Όπως ανέδειξε σχετικό ρεπορτάζ του Trikalanews.gr, ο προβληματισμός για την εφαρμογή και χρήση POS υποχρεωτικά σε πάγκους της λαϊκής είναι έντονος για τους παραγωγούς.

Από τη μία λοιπόν συναντάς τον κόσμο της παραγωγής που βλέπει ακόμη αμήχανα το εν λόγω μέτρο, από την άλλη συναντήσαμε τραπεζικά στελέχη που βγήκαν στη λαϊκή υλοποιώντας προωθητική ενέργεια με στόχο τη συνεργασία με τον τραπεζικό οργανισμό.

Όπως ανέφεραν μιλώντας στο Trikalanews.gr τα τραπεζικά στελέχη Ανθή Ζήκου και Γιώργος Πιούκας, βασικό μέλημα είναι η σωστή ενημέρωση για τα νέα δεδομένα και η διευκόλυνση των ανθρώπων που για πρώτη φορά έρχονται μπροστά σε ηλεκτρονικές συναλλαγές.

Οι παραγωγοί και έμποροι της λαϊκής αγοράς, είχαν αρκετά ερωτήματα να τους απευθύνουν τόσο για τα διαδικαστικά όσο και για το τι σημαίνει οικονομικά η εφαρμογή των συναλλαγών μέσω κάρτας.

Φαίνεται πάντως ότι με τις τελευταίες αποφάσεις, το POS κυριαρχεί ως τρόπος πληρωμής σε κάθε αγορά και τομέα με τους Τρικαλινούς καταναλωτές να τον προτιμούν ακόμη και για την αγορά ελάχιστων προϊόντων.

Διαβάστε επίσης:

«Πρεμιέρα» για το 2024 έκανε σήμερα η Λαϊκή Αγορά των Τρικάλων

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή