Η εποχή των ανατροπών συνεχίζεται στον Δήμο Τρικκαίων

Υποψήφιοι και παρατάξεις στον αέρα δύο μόλις μήνες πριν την εκπνοή της προθεσμίας κατάθεσης συνδυασμών

Είναι πραγματικά ενδιαφέρον το πώς τα καταφέραμε ένας Δήμος Τρικκαίων να έχει εμπλακεί σε έναν κυκλώνα σεναρίων για να την ανάδειξη υποψηφίων δημάρχων, με τον μόνο που είναι σίγουρα υποψήφιος δήμαρχος αυτή τη στιγμή να είναι ο Γιώργος Καΐκης της Λαϊκής Συσπείρωσης. Και όλα αυτά ενώ η κλεψύδρα για την επίσημη τουλάχιστον προεκλογική περίοδο να αδειάζει επικίνδυνα μιας και 31 Αυγούστου εκπνέει η ημερομηνία κατάθεσης υποψηφίων συνδυασμών.

Από τη μία έχουμε την παράταξη του παραιτηθέντος δημάρχου Δημήτρη Παπαστεργίου. Ο αριθμός των υποψηφίων στην ουσία παραμένει άγνωστος παρά τα όσα έχουν ειπωθεί μέχρι τώρα αφού κάποιοι στο δρόμο θα «μαζευτούν» κάποιοι θα συνεχίσουν, και ίσως κάποιοι να προστεθούν. Υποτίθεται ότι όλο αυτό θα τελειώσει την Κυριακή, γεγονός αμφίβολο αν κρίνουμε τη μέχρι τώρα διάθεση που επικρατεί μέσα στη δημοτική ομάδα και εκτός αυτής…

Από την άλλη, σήμερα το βράδυ οι κεντροαριστεροί – όπως είχε αναδείξει μέσα από το ρεπορτάζ του το Trikalanews.gr– συνέρχονται σε εξοχική ταβέρνα και συζητούν ανοιχτά για τον σχηματισμό παράταξης και φυσικά για το ποιος θα είναι επικεφαλής. Άγνωστο και σε αυτή την περίπτωση εάν θα προκύψει απόψε κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Μέσα σε αυτή την κατάσταση εύστοχα κάποιοι σημειώνουν ότι τώρα που παραιτήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας από την προεδρεία του ΣΥΡΙΖΑ, ίσως είναι μια κατάλληλη στιγμή να κατεβεί για Δήμαρχος Τρικκαίων! Αυτό μόνο δεν έχει γίνει ακόμη!

Διαβάστε επίσης:

«Μεταβατική δήμαρχος υπάρχει» τονίζει η Νικολέτα Μπρουζούκη

Δημήτρης Παπαστεργίου: Δεν θα αφήσουμε την ομάδα να καπελωθεί

Τελεσίγραφο από τον Δημήτρη Παπαστεργίου για τη διαδοχή

Συνάντηση «κεντροαριστερών» για τη διεκδίκηση του Δήμου Τρικκαίων

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

Share:
Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτριος Γεωργιάδης

Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτριος Γεωργιάδης

Με βαθιά θλίψη, ανακοινώνουμε τον θάνατο του πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, αδελφού και θείου, Δημητρίου Νικ. Γεωργιάδη …
Δροσερή γιορτή λήξης για την Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης του 2024

Δροσερή γιορτή λήξης για την Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης του 2024

Με μια όμορφη γιορτή, που δρόσισε τα μικρά παιδιά, ολοκληρώθηκε η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης για το 2024 …