Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η Hyundai στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης του 2020

Η Hyundai Motor θα αναδείξει το θέμα «η πραγματική πρόοδος βρίσκεται στον αέρα» στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης το 2020, που θα πραγματοποιηθεί από τις 5 έως τις 15 Μαρτίου 2020.

Παράλληλα με τις Παγκόσμιες Πρεμιέρες του ολοκαίνουριου i20 και του νέου i30, η Hyundai θα παρουσιάσει το νέο EV concept car “Prophecy”, το οποίο αποτελεί την τελευταία έκφραση της νέας σχεδιαστικής φιλοσοφίας της εταιρείας “Sensuous Sportiness”.

Η αναφορά «Η πραγματική πρόοδος είναι στον αέρα» παραπέμπει στο νέο όραμα της Hyundai, «Progress for Humanity», με το οποίο η εταιρεία στοχεύει στη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων υιοθετώντας μια ανθρωποκεντρική προσέγγιση στη μελλοντική κινητικότητα.

Επιπρόσθετα, η Hyundai θα αποκαλύψει την επόμενη πτυχή της σχεδιαστικής της φιλοσοφίας, “Optimistic Futurism”, η οποία στοχεύει στην εξισορρόπηση της φύσης και της τεχνολογίας, της συγκίνησης και της πρακτικότητας. Για να τονίσει αυτή τη φιλοσοφία, η εταιρεία θα παρουσιάσει ένα νέο concept EV βασισμένο στην ηλεκτρική σπονδυλωτή πλατφόρμα της.

Τόσο το ολοκαίνουργιο i20 όσο και το Νέο i30 θα πραγματοποιήσουν τις Παγκόσμιες Πρεμιέρες τους στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης το 2020. Το ολοκαίνουργιο i20 διαθέτει  εντελώς νέα σχεδίαση και αποτελεί το πρώτο αυτοκίνητο στην Ευρώπη με τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της Hyundai «Sensuous Sportiness».

Αντίστοιχα, το Νέο i30 διαθέτει πλήθος σχεδιαστικών αναβαθμίσεων, όπως ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και νέους προβολείς LED, που προσφέρουν μια ισχυρότερη, πιο έντονη και πιο ελκυστική εμφάνιση.

Ταυτόχρονα με το Νέο i30, η Hyundai θα κυκλοφορήσει μια έκδοση N Line του δημοφιλούς i30 Wagon, που σημαίνει ότι το σπορ trim level της εταιρείας θα είναι διαθέσιμο για πρώτη φορά σε όλους τους τύπους αμαξώματος του i30.

“Στο φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, θα δείξουμε ότι για τη Hyundai η πραγματική πρόοδος είναι στον αέρα. Μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους περισσότερα από τα τρία τέταρτα του στόλου μας θα είναι ηλεκτροκίνητα”, δήλωσε ο κ. Andreas-Christoph Hofmann, Vice President Marketing και Product της Hyundai Motor Europe. “Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε το νέο ηλεκτροκίνητο concept car μας, καθώς και τις Παγκόσμιες Πρεμιέρες του ολοκαίνουριου i20 και του Nέου i30.”

Στέφανος Σιμωτάς

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή